Festivaalikausi alkaa – Iskelmäparatiisi ensi viikolla

Festivaalikausi alkaa – Iskelmäparatiisi ensi viikolla

8af8490879f5c35ad3b48b28d5a31edf

Ikaalisten kylpylässä ja sen ranta-alueella järjestettävä IskelmäParatiisi avaa ensi viikolla kesäfestivaalikauden. Ohjelma starttaa perjantaina 10.6. Neljänsuoran ensimmäisellä kesäkiertuekeikalla. Illan muut esiintyjät ovat Laura Voutilainen ja Popeda. Vip-yleisöä viihdyttää soolokeikallaan Costello Hautamäki.
Lauantaina Ikaalisten idyllisissä rantamaisemissa esiintyvät Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi ja Matti & Teppo.
Tapahtuman aikana kylpyläravintola Violetassa mittelöidään IskelmäParatiisi-karaokekilpailun finaali. Kilpailu huipentuu päälavalla käytävään Superfinaaliin ennen Jari Sillanpään esiintymistä. Superfinaalissa on mukana kilpailun kolme parasta laulajaa.
Iltajuhlissa ravintola Violetassa esiintyvät muun muassa tangokuningatar Susanna Heikki, Mikael Konttinen, Pasi Vainionperä ja Maarit Peltoniemi.

Monien artistien ja yhtyeiden kesäkeikat alkavat ensi viikolla IskelmäParatiisista. Yksi niistä on Neljänsuora, jonka keulakuva Antti Ketonen kertoo, miksi festivaalikeikat ovat bändin mieleen, ja mitä fiiliksiä kesän aloitus nimenomaan Ikaalisista herättää:
”Festareilla on mahtavaa esiintyä: ne ovat koko kansan juhlia ja isossa porukassa on hurjasti energiaa. Kävimme Ikaalisissa ekaa kertaa festarikeikalla jo vuonna 2003, ja siellä kyllä osataan järjestää kunnon kemut! Kuulin, että saamme aloittaa koko tapahtuman, joten tiedossa on varmasti aivan mahtava ilta. Kyllä nämä vaan ovat niitä kesän kohokohtia!”.

IskelmäParatiisin ennakkolipunmyynti on sujunut vauhdilla: ”Ennakkomyynti on ollut ennätyksellistä. Hotelli varattiin täyteen jo helmikuussa ja ennakkoliput liikkuvat hyvää vauhtia!”, iloitsee promoottori Lauri Domnick.

Tapahtuma saavuttaa ensi vuonna 15. vuoden merkkipaalun ja järjestäjät ottavat mielellään toiveita vastaan, jotta juhlavuoden tarjonta on IskelmäParatiisin yleisölle mieluinen. He kannustavat jättämään toiveita kylpylähotellin vastaanottoon tai sähköpostitse viihde@restel.fi.

Ikaalisten IskelmäParatiisi 2016
10.–11.6.2016, Ikaalisten Kylpylä, piha-alue

Liput:
1 pvä toimituskuluineen alk. 43,50 EUR
2 pvä toimituskuluineen alk. 73,50 EUR
Perjantain VIP-paketti (sisältää ruokailun ja ruokajuomat, sisäänpääsyn festivaaleille, Costello Hautamäen yksityiskeikan ja yllätysohjelmaa) 120 EUR

Lipunmyynti:
Festivaaliliput myy ticketmaster.fi

Majoituspaketit:
Tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta peruutuspaikkoja kannattaa tiedustella www.hotellimaailma.fi ja Ikaalisten kylpylä 0200 481 44 (0,17€/puh+0,75 €/min).

www.iskelmaparatiisi.fi
#iskelmäparatiisi