Iskelmäparatiisi kokosi Ikaalisiin ennätykselliset 5000 festivaalikävijää – tapahtuma juhlii ensi vuonna 15. juhlavuottaan

Iskelmäparatiisi kokosi Ikaalisiin ennätykselliset 5000 festivaalikävijää – tapahtuma juhlii ensi vuonna 15. juhlavuottaan

Ikaalisten idyllisissä rantamaisemissa viikonloppuna juhlittu IskelmäParatiisi kokosi tapahtumaan yleisöä ennätykselliset 5000. Majoituspaketit myytiin loppuun jo talvella, kun ohjelmisto julkistettiin. Festivaaleilla vieraili nimekäs esiintyjäjoukko: Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Popeda, Matti & Teppo, Laura Voutilainen ja Neljänsuora.

Viihdyttäjäkonkarit Matti & Teppo esiintyivät IskelmäParatiisissa jo kuudetta kertaa. Tänä kesänä kaksikko tekee keikkoja yhteensä kolmisenkymmentä.  ”Kesäfestareilla porukka on aina valmiiksi vastaanottavaista ja innostunutta!”, he iloitsevat. Ikaalisissa Matti & Teppo nauttivat hyvän tunnelman lisäksi luonnosta. ”Upea festarimaisema, jossa voit nähdä ilta-auringon laskevan järven ylle.” 

Tapahtumassa ratkesi myös IskelmäParatiisi karaokemestari. Voiton vei Susanna Jokela Lahdesta. Hän opiskelee Lahden konservatoriossa ja nauttii esiintymisestä. Karaokekisa oli hänen ensimmäinen laulukilpailunsa. ”Kilpailun taso oli tosi kova. Nyt fiilikset ovat ihan sanoinkuvailemattomat. Unelmani on saada esiintyä yleisölle. Tavoitteeni on pistää bändi pystyyn ja keikkailla paljon.”

Ikaalisten kylpylän hotellinjohtaja Titta-Liina Gustafsson on tyytyväinen lopputulokseen: ”Järjestelyt toimivat ja tunnelma oli mahtava. Kesäsääkin suosi meitä!”. Tapahtumapaikkana Ikaalisten kylpylä ja sen ranta-alue on toimiva kokonaisuus. ”Järvimaisema yhdistettynä kylpylän puitteisiin sekä palveluihin tarjoaa ihanteellisen ja unohtumattoman festivaalikokemuksen.”

IskelmäParatiisi juhlii ensi vuonna 15. juhlavuottaan 9.-10.6.2017. Luvassa on kaikkien aikojen IskelmäParatiisi, joka toteutetaan yleisötoiveet huomioiden. Palautetta ja toiveita otetaan vastaan osoitteessa viihde@restel.fi.

www.iskelmaparatiisi.fi
#iskelmäparatiisi