Finnhits Festivaali julkistaa uusia artisteja: Kaksi päivää kotimaisia hittejä ja tähtiä elokuussa

Finnhits Festivaali julkistaa uusia artisteja: Kaksi päivää kotimaisia hittejä ja tähtiä elokuussa

* Finnhits Festivaali 10.-11.8. Himoksella
* Koko artistikattaus ja aikataulu nyt julki
* Festivaalin lippu- ja majoitusmyynti täydessä vauhdissa

Finnhits_banneri

Ainutlaatuinen Finnhits Festivaali on täynnä tähtiä ja kaikkien tuntemia kotimaisia hittejä. Festivaalin juuri vahvistuneet viimeiset artistikiinnitykset Matti ja Teppo, Pepe Willberg sekä Jukka Kuoppamäki täydentävät upeasti Finnhitsin tähtikaartia.

Jo aiemmin julkaistut, kotimaisen musiikin suosituimmat artistit Katri Helena, Markku Aro, Taiska, Kai Hyttinen, Danny, Lea Laven ja Fredi nähdään molempina iltoina upeassa Finnhits Show’ssa, jossa kuullaan varmasti kaikkien tuntemat hitit. Show’ta tahdittaa Leri Leskisenorkesteri.

Festivaalin aikataulu on nyt julkaistu. Perjantaina ennen Finnhits Show’ta esiintyvät alan palkitut konkarit, harvoin kesäfestivaaleilla nähtävät Matti ja Teppo sekä Pepe Willberg, jonka viimeisin levy Pepe & Saimaa oli arvostelumenestys. Lauantaina Show’n ”lämppäreinä” nähdään Suomi-iskelmää ja maailmanmusiikkia suvereenisti yhdistelevä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, 50-vuotistaiteilijajuhlaansa juhliva Jukka Kuoppamäki ja Juha Tapio, jonka huhtikuussa julkaistu uutuusalbumi Kuka näkee sut pongahti suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen.

Festivaalin jatkobileissä Himos Areenalla tanssitaan DJ:n johdolla aina klo 04 asti. Innokkaimmille festarivieraille on Pub Pizzeria Monon etuterassilla tarjolla lauantaina karaokea jo ennen porttien aukeamista.

Tarkempaan aikatauluun voi tutustua festivaalin kotisivuilla.

On suuri ilo ja kunnia olla tekemässä tapahtumaa, joka tuo samalle lavalle tällaisen määrän legendaarisia kotimaisia tähtiä. Tapahtumassa oli jo viime vuonna aistittavissa erityisen lämmin tunnelma ja sitä haluamme vaalia tulevinakin kesinä. Finnhits Festivaali tuo Himokselle tuulahduksen vanhanajan tanssilavatunnelmaa ja ikivihreät hitit ovat kaikkien tuntemia. Onkin ilahduttavaa nähdä, että yleisössä on Suomi-iskelmäfaneja monesta eri ikäluokasta. Finnhitseillä Himoksen festivaalikesä saa arvoisensa päätöksen”, iloitsee tuottaja Sari Salonen.

Festarilla ylellisesti: Illallinen Himos Tupa ravintolassa, yö hotellissa tai vaikkapa huvilassa
Finnhits Festivaalilla jokainen on VIP. Keikat toteutetaan tänäkin kesänä Himos Park -kentän katetulla telttalavalla, joka sisustetaan viihtyisäksi, tanssilattiaa ja istumapaikkoja unohtamatta. Himos Hotellin Tupa ravintolassa nautittava Finnhits-illallinen tekee festaripäivästä täydellisen. Illalliskortit tulee hankkia etukäteen. Himosalueen mökeistä, huviloista ja hotellihuoneistakin löytyy vielä näin alkukesästä tilaa, mutta varaus kannattaa tehdä nopeasti.

Finnhits Festivaali 10.-11.8. Himoksella

ESIINTYJÄT:
Perjantai 10.8.:
Matti ja Teppo, Pepe Willberg, Finnhits Show: Katri Helena, Markku Aro, Taiska, Kai Hyttinen, Danny , Lea Laven sekä Fredi, säestys Leri Leskisen yhtye
Jatkot Himos Areenalla 04 saakka.

Lauantai 11.8.
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Jukka Kuoppamäki, Juha Tapio, Finnhits Show: Katri Helena, Markku Aro, Taiska, Kai Hyttinen, Danny , Lea Laven sekä Fredi, säestys Leri Leskisen yhtye
Jatkot Himos Areenalla 04 saakka.

Liput:
2 pv lippu 79 € / 1 pv lippu perjantai tai lauantai 59 €
Illalliskortti 2 pv 70 € / Illalliskortti 1 pv perjantai tai lauantai 35 €
Finnhits-illallinen katetaan Himos Hotellin Tupa ravintolaan molempina iltoina, illalliskortti sisältää ruokailun, menu www.finnhitsfestivaali.fi, ei pääsyä tapahtuma-alueelle.
Illalliskortit ja liput myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ikäraja: K-18

www.finnhitsfestivaali.fi
www.facebook.com/finnhitsfestivaali