Grammy-voittaja Rickie Lee Jones Savoy-teatteriin 6.6.2016

Grammy-voittaja Rickie Lee Jones Savoy-teatteriin 6.6.2016

Sähköpostiliite4

Kaksinkertainen Grammy-voittaja Rickie Lee Jones esiintyy intiimisti pianon säestyksellä Helsingin Savoy-teatterissa 6.6.2016. Tämä eri tyylilajeja sekoitteleva legenda teki räjähdyksenomaisen entreen popmusiikin taivaalle jo vuonna 1978. Sittemmin hän on luonut 16 albumin verran uraansa pelottomasti imagollaan ja musiikillaan leikitellen.

Rickie Lee Jonesin uniikki laulutapansa ja -tyyli ovat hänen tavaramerkkejään. Häpeämättömän seksuaalista, itse-tunnustuksellista jazz-rockia esittävä legenda on myös lauluntekijä, jonka viimeisin albumi The Other Side of Desire julkaistiin viime vuonna. Levyllä kuullaan Jonesin ensi kertaa yli 10 vuoteen kirjoittamaa uutta materiaalia. Tuottajana toimivat Roxy Musicista tuttu John Porter sekä Mark Howard.

“Tämä materiaali on tulosta kaikista vuosien varrella sattuneista tapahtumista, joiden kuvailuun olen vasta nyt löytänyt työkalut”, kertoo Rickie. ”Tulin New Yorkiin, jotta voisin kirjoittaa eri tavalla kuin länsirannikolla. Tämä albumi on syntynyt mielikuvituksestani ja kaikesta muusta, mitä ei voi sanoin kuvailla. Toivon, että siitä, minkä minä koen ja ymmärrän, muut voivat nauttia.”

Jonesin kuva on komeillut Rolling Stone -lehden kannessa kahdesti. Vieraillessaan toista kertaa Saturday Night Live- tv-ohjelmassa hänelle annettiin ennenkuulumaton mahdollisuus esittää illan aikana peräti kolme omaa kappalettaan.

The Other Side of Desire -levyllä yhdistyy hänen uransa alkuaikojen intohimo ja oveluusAlbumin inspiraationa toimi Jonesin nykyinen kotikaupunki New Orleans, kaupunki, jossa hän myös asui kirjoittaessaan sydänsurujensa manifestoa, 1981’s Pirates-levyä…”  – Ann Powers, NPR Music

KONSERTTI
Rickie Lee Jones
6.6.2016, Helsinki, Savoy-teatteri

LIPUT
Alkaen 37 eur / kpl

ENNAKKOMYYNTI
Ke 30.3.2016 klo 10.00 alkaen Savoy-teatterista ja Ticketmasterista