Kalajoen Juhannuksen ohjelma julki

Kalajoen Juhannuksen ohjelma julki

Kalajoen Hiekkasärkkien perinteikkäin juhannusjuhla Kalajoen Juhannus kutsuu suvijuhlan viettäjät kiinnostavien ohjelma-antimien ja jo legendaariseksi muodostuneen juhannustunnelman ääreen torstaista lauantaihin 23.-26.6.2016.

Pöytä on katettu ikimuistoiset bileet takaavalla setillä, kun juhlijoita tanssittavat pop-idolit SANNI, Mikael Gabriel ja Evelina sekä komea räppiosasto Petri Nygård, Lord Est, Sini Sabotage, Brädi, Uniikki, Tuomas Kauhanen, Spekti ja Teflon Brothers. Oman mausteensa ohjelmaan antaa hiphopia, R&B:tä ja kantria yhdistelevä Stig. Lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa kevään aikana.

Tapahtumapaikka laajenee

Kalajoen Juhannuksen tapahtumapaikka siirtyi viime vuonna vanhalta paikaltaan noin 200 metriä Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintolan Stagen alueelle. Viihdekeskus toimi viihtyisänä Summer Heat -pisteenä ja osa tapahtumaohjelmasta saatiin sisätiloihin. Tänä vuonna juhlitaan samalla paikalla, mutta festivaalialue laajenee yli kaksi hehtaaria.

Festivaalien virallisena majoitusalueena toimii vuoden tauon jälkeen Top Camping Hiekkasärkät –leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. Myös lukuisat muut majoitusliikkeet takaavat, että jokaiseen makuun löytyy sopiva majoitus kylpylähotellista perinteisiin mökkikyliin ja luksushuviloihin.

”Viimevuotinen paikanvaihdos osoittautui toimivaksi ja jatkamme osittain samoissa puitteissa – tosin nyt laajemmissa mittakaavoissa!”, sanoo festivaalijohtaja Juha Laitala.

Kalajoen Juhannus juhlitaan Suomen Rivieralla, Kalajoen Hiekkasärkillä. Ennakkolipunmyynti alkaa Tiketissä 1.4.2016.

Festivaalialue on ikärajaton pois lukien Summer Heat, jossa ikäraja on 18 vuotta.

Esiintyjät (vahvistuneet 23.3. mennessä):
Brädi, Evelina, Lord Est, Mikael Gabriel, Petri Nygård, SANNI, Sini Sabotage, Spekti, Stig, Teflon Brothers, Tuomas Kauhanen, Uniikki

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus