Hevibrunssi la 20.2. klo 12 Levykauppa Äx:ssä – vapaa pääsy!

Hevibrunssi la 20.2. klo 12 Levykauppa Äx:ssä – vapaa pääsy!

Helsinki Metal Meeting / Finnish Metal Expo kokoaa raskaan musiikin ystävät livemusiikin ja alan messujen pariin Helsingin Kaapelitehtaalle pe-la 19.-20.2. Tapahtumaa maustaa kaupungin ytimessä, Levykauppa Äx:ssä (Arkadiankatu 14, Helsinki) ennen lauantain FME-ovien aukeamista järjestettävä HEVIBRUNSSI, jossa aamutuimaan klo 12.00 on tarjolla akustiset keikat keväällä ja syksyllä levynsä julkaisevilta bändeiltä Suburban Tribe, Sotajumala ja The Man-Eating Tree. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Aikataulu:
12.30 Sotajumala
13.20 Suburban Tribe
14.10 The Man-Eating Tree

Brunssin aloittaa deathmetal-airue Sotajumala, joka julkaisee tulevan ”Kuolemanpalvelus” -albuminsa keväällä ja settiä jatkaa Suburban Tribe. Bändin huhtikuussa ilmestyvältä albumilta on jo radiosoitossa ja videorotaatiossa ”Now and Ever After” biisi, jonka voi kuunnella myös yhtyeen Myspace-saitilta: www.myspace.com/suburbantribemusic
Session päättää syyskuussa debyyttinsä synnyttävä The Man-Eating Tree, jonka riveistä löytyy ex-Sentenced-kannuttelija Vesa Ranta. Kokoonpanossa on miehistöä myös Poisonblackistä. Ryhmä on ennättänyt herättää jo kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella, joten kansainvälistä yleisöä tulee olemaan paikan päällä.
Iltapäivän aikana livemusiikin lisäksi bändien tulevaa tuotantoa soitetaan myös levyltä!

www.sotajumala.fi
www.suburbantribe.com
www.themaneatingtree.com