Ismo Alanko Teholla kevätkiertueelle

Ismo Alanko Teholla kevätkiertueelle

Ismo Alanko starttaa aloittaa yhdessä Teho Majamäen kanssa 5. maaliskuuta yhteensä 17 esiintymispaikkaa käsittävän kiertueen, joka kiertää niin klubeja kuin muutaman konserttisalinkin. Ismo Alanko Teholla -keikat tulevat esittelemään duon uudistuneen ilmeen, jossa Alangon kitarat soivat entistä sähköisempinä, hypnoottinen rytmi pumppaa kiihkeänä ja Teho Majamäen akustisten lyömäsoitinten soundimaailmassa on mukana myös elektronisia sävyjä.

Kevätkiertueella tullaan kuulemaan materiaalia myös 10.2. julkaistulta ”Onnellisuus” -albumilta, jonka nimibiisi on saanut paljon radiosoittoa. Uuden materiaalin lisäksi ohjelmistossa on monia Alangon ja hänen yhtyeidensä helmiä sekä harvinaisuuksia, jotka on sovitettu Ismo Alanko Teholla -kokoonpanon esitettäväksi.

Ismo Alanko Teholla -keikat ovat olleet hurmoksellisia yhteislaulutilaisuuksia, aisteja hiveleviä, visuaalisia kokemuksia niin festivaaliareenoilla kuin pienissä intiimeissä klubeissakin. Nyt tunnelmaa on tarjolla jälleen, kun kaksikko kaivautuu studion uumenista kansan pariin.

”On mahtavaa ja innostavaa päästä taas laulamaan ihmisille ja nähdä, kuinka uusi musiikki herää henkiin ja alkaa elää omaa elämäänsä ”, kertoo Ismo Alanko.

Ismo Alanko Teholla Kevätkiertue 2010:
5.3. Kouvola, House of Rock
6.3. Joensuu, Kellari
10.3. Oulu, 45 Special
11.3. Oulu, 45 Special
12.3. Kuopio, Henry’s Pub
13.3. Jyväskylä, Lutakko
17.3. Tampere, Yo-talo
18.3. Tampere, Yo-talo
19.3. Mikkeli, Vaakuna
20.3. Lahti, Finlandia-klubi
9.4. Helsinki, Tavastia
10.4. Helsinki, Tavastia
15.4. Hämeenlinna, Verkatehdas
16.4. Rauma, Bar Hovi
17.4. Pori, Bar Kino
23.4. Turku, Kåren
24.4. Salo, Kiva

www.ismoalanko.com

www.myspace.com/ismoalanko