Himoksella juhlittiin Juhannusta 40 000 hengen voimin

Himoksella juhlittiin Juhannusta 40 000 hengen voimin

Suomalaiset ovat festivaalikansaa – myös Juhannuksena. Maamme merkittävin juhannustapahtuma The Voice Juhannus Himos Festival keräsi yhteensä kolmen päivän aikana festarivieraita 40 000 eli saman verran kuin edellisvuonna ja säilytti näin ollen asemansa maamme ykkösjuhannustapahtumana.
The Voice Juhannus Himos Festivalilla juhli torstaina liki 10 000. Perjantai sekä lauantai olivat loppuunmyytyjä, kun yleisöä oli 15 000 henkeä molempina päivinä.
Festivaalin järjestää Himos Festival Oy, joka on osa HimosLomat konsernia.

”Perjantai ylitti kaikki odotuksemme. Festivaaliväki juhli kuin viimeistä päivää. Erityisesti Kaija Koon tarjoileman nostalgiahuipun aikana yleisömeri oli valtava ja se pomppi, velloi sekä lauloi mukana. Vastaavaa ei moni ole saanut aiemmin kokea. Tunnelma oli sanoinkuvaamaton”, kertoo festivaalin promoottori Timo Isomäki.

Isomäki nostaa esiin myös toisen artistin, joka sai yleisön sekoamisen partaalle: ”The Voicen virallisen kesähitin, Jare & VilleGallen ’Pienissä häissä’ -kappaleen osasi jokainen ulkoa. Yleisö meni keikasta aivan pähkinöiksi!”

Apulannan paluu juhannusfestareille oli odotettu tapaus ja kolmikko tarjoilikin takuuvarman jukeboksin tuttuja hittejään tyytyväiselle yleisölle. Kiekkomenestyksestä huumaantunut kansa sai lisää vettä kiukaalleen Finnish Hockey Mafian show’sta, joka suorastaan piiskasi vieraat takaisin MM-voittotunnelmaan. Lauantaina vuorossa on vielä Pojun ”Poika saunoo” ja muut kiekkoaiheiset viisut, joten lätkätunnelmassa pysytään edelleen.

Isomäki odottaa lauantai-illalta eri toten Jenni Vartiaisen, Petri Nygårdin, Popedan ja Pojun keikkoja. ”Kyseiset artistit tarjoavat täydellisen hurmoksen Himoksen loppuunmyytyyn päätöspäivään.”

Järjestäjät ovat tyytyväisiä yleisömäärään sekä suotuisaan keliin. Suuremmilta järjestyshäiriöiltäkin on vältytty.

Nyt 13. kertaa järjestetty Himoksen juhannusjuhla on kasvanut vuosi vuodelta. Sen laaja ja laadukas ohjelma, kattavat majoituspalvelut sekä oheisohjelma houkuttelevat kansaa paikalle koko maasta. Festivaali on vakiinnuttanut asemansa Suomen juhannuksen ykköstapahtumana täysi-ikäisten keskuudessa.

Festivaali järjestetään ensi vuonna 21.-23.6.2012.

www.himosfestival.com