Musiikkilehti Rumba saa uuden päätoimittajan

Musiikkilehti Rumba saa uuden päätoimittajan

Rumba uudistuu syksyllä ja samalla vaihtuu lehden päätoimittaja. Uudeksi päätoimittajaksi nimitetään pitkän linjan musiikkitoimittaja Teemu Fiilin (36), jonka vahvuuksiin kuuluu monipuolinen musiikkiosaaminen, kaikkein ajankohtaisinta uutta musiikkia myöten. Fiilin on työskennellyt toimittajana monissa musiikki- ja yleislehdissä, nettipalstoilla ja radiossa. Hän on toimittanut myös kaupunkikulttuuriin liittyvien projektien, kuten Flow Festivalin ja We are Helsingin julkaisuja. Viisi vuotta tehtävässä toiminut nykyinen päätoimittaja Viljami Puustinen haluaa antaa tilaa tuoreille näkemyksille samalla kun lehti kokee muitakin uudistuksia.648-375

”Rumba on arvostettu musiikkialan brändi ja sen rock-asenne pitää ehdottomasti säilyttää. Uudistamme sisältöä muun muassa siten, että lehteen tuodaan enemmän pitkiä ja asiantuntevia juttuja. Sisällön rakentamisessa kuuntelemme erityisesti lehden nykyisiä lukijoita ja tuomme lisäksi uusia tuulia musalehdistä maailmalta. Rumban formaatti kokee ison muutoksen. Lehdestä tulee erittäin laadukas painotuote, joka keskustelee sujuvasti netissä toimivan Rumba Blogin kanssa. Myös tabletti- ja mobiiliversiot otetaan testikäyttöön syksyllä”, kertoo Fiilin.

Fiilinistä tulee vuonna 1983 perustetun lehden kuudes päätoimittaja, kun alkuvuosien jaettu vastuu lasketaan Rami Kuusisen toimikaudeksi. Päätoimittaja Fiilinin ensimmäinen tuotos, uudistunut Rumba ilmestyy 7. lokakuuta 2011.

Rumba kuuluu Pop Median lehtiperheeseen, jonka muut lehdet ovat Rytmi, Inferno, Episodi, Como ja Hifimaailma.648-385

www.rumba.fi
www.popmedia.fi