Himos Juhannuksessa Don Huonojen kesän paluukeikka, Pendulum DJ Set & Verse (AU), kovimmat kotimaiset ja Eurodancen kansainväliset helmet

Himos Juhannuksessa Don Huonojen kesän paluukeikka, Pendulum DJ Set & Verse (AU), kovimmat kotimaiset ja Eurodancen kansainväliset helmet

* Himos Juhannus 18.-20.6.2015
* Ennakkolipunmyynti alkaa tänään 24.2.2015

Suomen merkittävin juhannustapahtuma Himos Juhannus Keski-Suomen idyllisissä järvimaisemissa on kattanut houkuttelevat ohjelma-antimet. Himos Parkin tapahtuma-alueella tulevana suvena nähdään maittava sekoitus tuoreita, jo paikkansa vakiinnuttaneita ja yllättäviä esiintyjiä sekä kansainvälisiä tähtiä. Lisäksi viime vuonna alkaneet alueen mittavat uudistustyöt saavat nyt jatkoa.

Ohjelma
Lavalle nousee kaivattu suomipop-yhtye Don Huonot, joka tekee kesällä vain kaksi paluukeikkaa, joista toisen Himoksen Juhannuksessa. Uuden Tent Stagen saapuu kuumentamaan niin ikään hiljaiselosta palaava Pendulum DJ Set & Verse (AU). Kansainvälisen, isoja yleisömassoja setillään piiskaavan duon paluusta on puhuttu jo jonkin aikaa ja nyt se viimein toteutuu. Eurodancen kliimaksin tarjoavat maailmantähdet ruotsalainen E-Type ja Saksan tuliainen Italo Brothers.

Himoksella nähdään kotimaisista artisteista Popedan, Jenni Vartiaisen, Apulannan ja Haloo Helsinki -yhtyeen lisäksi musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastinen, pop-tähti SANNI, areenoita loppuunmyyvä Kaija Koo, rap-kaksikko JVG ja perjantaina uuden biisinsä ”Peto on irti” julkistanut Antti Tuisku. Rap-osastoa täydentävät mm. Petri Nygård, Mikael Gabriel, Asa ja Teflon Brothers. Valtava ohjelmisto takaa meininkiä sukupolvelta toiselle. Kun lavat hiljenevät, bileet jatkuvat Himos Areenan jatkoilla 04 saakka.

Palvelut
Vuosittain kasvavan festivaalin sisältöön, tunnelmaan, rakenteeseen ja palveluihin satsataan vuosittain merkittävästi. Tänä vuonna uutuutena kentälle nousee maan suurin katettu Tent Stage, jonka asfaltoitu alue on kooltaan huimat 3800 neliötä ja tästä katettua alaa yhteensä 2400 neliötä. Tent Stagen alueelta löytyy 500 hengen katsomo sekä kaksi katettua terassia.

”Jotta tapahtuma voisi kehittyä on sen rakenneuudistukseen satsattava. Himos Parkin uudistustöiden investointi on ollut tähän mennessä 3,5 miljoonaa euroa. Tällä on varmistettu, että palvelut ovat huippuluokkaa, ja kokonaisvaltainen tapahtumakokemus on järjestäjän puolelta mietitty sekä toteutettu loppuun asti”, kertoo alueuudistuksesta tuottaja Hannu Haljala.

Viime vuonna Himos Parkiin nousi kolmikerroksinen ravintolarakennus Terassi Riemu, josta ovat esteettömät näkymät päälavalle. Rakennus tarjoaa viihtyisät puitteet juhlaan; katetun sisätilan, sohvaryhmiä, 100 vesivessaa ja VIP-terassin. Terassi Riemun 2. kerrokseen mahtuu 1700 asiakasta ja lisäksi ylimmän kerroksen VIP-alueelle 400. Rakennuksen alta on kulku kahdelle festivaalikentälle. Hotelli- sekä mökkikapasiteetin lisäksi majoitusta on tarjolla leirintäalueella, jossa on tilaa 1300 teltalle ja 300 asuntovaunulle tai -autolle.

Himos on vakiinnuttanut paikkansa kesän ykköstapahtumana yli 40 000 juhannusjuhlijalle ja mökkikapasiteetti on useana vuotena varttu loppuun heti edellisen tapahtuman jälkeen.

Esiintyjät:
Pendulum Dj Set & Verse (AU), Italo Brothers (DE), E-Type (SWE), Don Huonot, Haloo Helsinki!, Darude, Elastinen, Apulanta, Kaija Koo, Teflon Brothers, SANNI, Kasmir, JVG, Mikael Gabriel, Petri Nygård, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Puppa J & Raappana & Sound Explosion Band, Jenni Vartiainen, Popeda, Asa & Band, Nopsajalka, TCT, Stig, Antti Tuisku, Spekti

Ennakkolipunmyynti
Himoksen Juhannuksen ennakkolipunmyynti alkaa Lippupalvelussa ja Himos Juhannuksen lippukaupassa tänään tiistaina 24.2.2015.

Liput
Ennakkohinnat alkaen: 3 päivää (to-la) 105 €, 2 päivää (pe-la) 95 €, 1 päivä (to, pe tai la) 59 €
VIP-ennakkohinnat alkaen: 3 päivää (to-la) 190 €, 2 päivää (pe-la) 155 €, 1 päivä (to, pe tai la) 99 €

Ikäraja
K-18

#himosjuhannus
Facebook
www.himosjuhannus.fi