Suomen ykkösnimet Juva Rokkaa -festareilla

Suomen ykkösnimet Juva Rokkaa -festareilla

Juvalla, Juva Campingilla, järjestetään 3.-4.7.2015 jo kolmatta kertaa Juva Rokkaa -festari. Viime kesä osoitti, että tapahtumalle on tilausta – tuolloin tehtiin uusi yleisöennätys. Lavalle nousevat tänäkin kesänä suomalaiset huippuartistit ja -yhtyeet.

 

Perjantaina 3.7. esiintymässä nähdään Suomen suosituimmat yhtyeet Apulanta, Haloo Helsinki!, Popeda sekä illan aloittava, yksi Suomen suosituimmista mieslaulajista, Juha Tapio.

Lauantaina 4.7 esiintymislavan valtaavat Sleepy Sleepers, Elastinen, Kaija Koo, Yö, Lauri Tähkä ja bilebändien aatelia oleva imatralainen Osmos Cosmos.

 

Tapahtuman taloudellisen vastuun kantaa juvalainen Jii Pee -Lomat Ky, joka vastaa myös Juva Campingin toiminnasta. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Juvan Kunta ja Osuuskauppa Suur-Savo. Tapahtuman promoottorina jatkaa Vesa Kontiainen.

 

”Kyseessä on kovin esiintyjälista, mitä Juva Rokkaa -historiassa on ollut. Vaihtuvuutta on myös sopivasti, sillä vain kaksi yhtyettä esiintyivät viime vuonna eli Haloo Helsinki! ja Popeda. Ensimmäistä kertaa Juva Rokkaa -festareilla esiintyvät mm. Juha Tapio, Elastinen, Sleepy Sleepers, Lauri Tähkä ja Osmos Cosmos”, sanoo festivaalin promoottori Vesa Kontiainen.

 

”Tavoittelemme uutta yleisöennätystä. Mukana on kaikille jotakin. Elastisen keikka on lauantaina iltapäivästä, sillä hän astuu lavalle jo klo 16.00, mikä on nuoremmille faneille hyvä asia. Juvan kesälle tämä on hieno juttu. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä etukäteen kiinnostusta on ollut todella runsaasti”, hän jatkaa.

 

Lisäksi uutuutena tapahtumassa on trubalava olutteltassa, jossa esiintyjien vaihtotauolla esiintyy perjantaina No-Signal ja lauantaina Kapa Montonen.

”Trubalava oli olemassa ensimmäistä vuotta lukuun ottamatta myös Puustockissa ja jengi diggaili siitä kovasti. Kun lavalta tulee rockia tuutin täydeltä niin trubat tarjoavat täyden vastakohdan ja musiikista pääsee nauttimaan pelkistetysti”, Kontiainen sanoo.

 

Portit

Perjantaina, 3.7. tapahtumaportit avataan klo 18.00 ja suljetaan klo 02.00.

Lauantaina, 4.7. portit avataan jo klo 15.00 ja suljetaan klo 02.00.

Tapahtumaan odotetaan perjantaille 3500 ja lauantaille 3300 kävijää. Juontajana nähdään Jone Nikula.

 

Ennakkoliput

Ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 25.2.2015. Päiväkohtaiset liput maksavat ennakkoon 35 euroa ja portilta 38 euroa. Kahden päivän yhteislippuja myydään vain ennakosta 64 euron hintaan. Nettitilauksen lipuista voi tehdä osoitteessa www.juvarokkaa.fi.

 

Ennakkomyyntipaikat

Ennakkomyyntipaikkoina toimivat heti helmikuusta alkaen Juvalla Osmotex ja Sampola, Uimahallin Kahvio, Mikkelissä lippuja saa S-Stellasta ja Prismasta, Savonlinnasta Sokokselta ja Prismasta, Varkaudessa Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Pieksämäellä Pieksän Kirjasta. Juva Rokkaa -festareille ei ole ikärajaa.

 

JUVA ROKKAA, JUVA CAMPING, 3-4.7.2015

Lisätietoja: www.juvarokkaa.fi