Himos Metal Festival saa jatkoa – metallijuhla Himoksella jälleen 11.-12.8.2023

Himos Metal Festival saa jatkoa – metallijuhla Himoksella jälleen 11.-12.8.2023

* Esiintyjinä muun muassa VV, The 69 Eyes ja Diablo
* Kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on alkanut

banneri.jpg

Historian ensimmäinen Himos Metal Festival otettiin yleisön taholta avosylin vastaan elokuussa. Paikalla juhli liki 10 000 rockin ja metallin ystävää. Tapahtuma saa jatkoa, kun Himos Metal Festival rantautuu nimensä mukaisesti Himokselle jälleen 11.-12.8.2023

Esiintyjiksi on kiinnitetty HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Ville Valon sooloyhtye VV. Valo palaa soolollaan tummanpuhuvan rockin pariin. Tästä on saatu esimakua jo keväällä ilmestyneen Loveletting sinkun myötä. Maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä myyneen HIM:n solistin ensimmäinen sooloalbumi Neon Noir julkaistaan alkuvuodesta. Sitä seuraavan maailmankiertueen jälkeen VV nähdään valikoiduilla kesäfestivaaleilla, joista Himos Metal Festival on yksi. 

Himoksen metallijuhlissa nähdään myös The Chair, Blessed Be, Gothic Girl, Devils, Lost Boys ja uusimmasta Drive sinkustaan tunnettu helsinkiläinen goottirock-yhtye The 69 Eyes sekä tymäkkää metallia kunnianhimoisin sävellyksin tiskiin lataava Diablo. Runsaasti lisää julkistuksia on luvassa vielä syystalven ja kevään aikana. 

”Metallille on selkeästi ollut tilausta Himoksen miljöössä, joka on ensiluokkainen tapahtumapaikka niin esiintyjien kuin yleisön viihtyvyyden kannalta. Alue on toimiva ja laadukkaita sekä monipuolisia ravintola- ja majoituspalveluita on tarjolla runsaasti. Tämä ja ensiluokkainen ohjelma tuovat paikalle toivon mukaan jälleen runsaslukuisen yleisön”, kommentoi promoottori Timo Isomäki

Lipunmyynti on alkanut
Himos Metal Festivalin kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Myös kahden päivän karavaanari- ja leirintäpaikkojen myynti on alkanut Tiketissä. Muita majoitusvaihtoehtoja voi yleisö tiedustella Himos Lomien asiakaspalvelusta. 

Himos Metal Festival 11.-12.8.2023
Himos Park, Jämsä

Liput:
2 pv 109 eur
2 pv vip 179 eur

Lipunmyynti: www.himosmetalfestival.fi 

Majoitukset: 
himoslomat.fi/himosmetalfestival/
himoslomat@himoslomat.fi / puh. 020 711 9200

Ikäraja: K-18

Online:
www.himosmetalfestival.fi 
www.facebook.com/himosmetalfestival
IG @himosmetalfestival

-->