Merkittävä Netflix-pomo vierailee Suomessa Screen Helsinki -tapahtumassa 31.8.

Merkittävä Netflix-pomo vierailee Suomessa Screen Helsinki -tapahtumassa 31.8.

hero_pinkki_logolla1000x560-kopio.png

Screen Helsinki -tapahtuma kokoaa TV- ja elokuva-alan ammattilaiset Original Sokos Hotel Triplaan keskiviikkona 31.8. Ohjelmassa käsitellään alan päivänpolttavia puheenaiheita ja luodaan katseita tulevaan. 
Paikalla nähdään kotimaisten tekijöiden lisäksi myös kansainvälisiä vieraita. Tapahtumaan saapuu muun muassa Kai Finke, joka vastaa Netflixin lisensoinneista ja yhteistuotannoista (Director, EMEA TV Licensing and Co-Productions).

Lavalla nähdään myös intialainen Netflix-koomikko Aditi Mittal (Suomi koomikoiden silmin), ruotsalaisnäyttelijä Ivan Mathias Petersson (Nyrkki, Gåsmamman) ja irlantilaistuottaja David Collins (Rakkaani merikapteeni), jotka keskustelevat tapahtuman juontajan Pekka Strangin johdolla menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla.

Kansainvälisten levittäjien näkemyksiä suomalaisesta sisällöstä avaavat About Premium Content, Keshet International ja Level K.

Ohjelma
Tapahtuman ohjelmasisällössä nostetaan kansainvälisen näkökulman lisäksi esille alan kotimaisia menestystarinoita kiinnostavien case-esimerkkien kautta. Esittelyssä ovat Hytti nro 6, Koskinen, Modernit miehet, Laulu rakkaudelle ja Atlantin yli -tuotannot.
Kotimaista sisältökenttää avaa runsas joukko kanavien, suoratoistopalveluiden ja levittäjien edustajia.
Tapahtumassa kuullaan myös, millaisia kysymyksiä alan vastuullisuus- ja kestävyysteemat herättävät tuottajissa, tilaajissa ja tekijöissä sekä diversiteettitutkimuksen tuoreimmat luvut. 
Toimiala julkaisee tapahtumassa AV-alojen tärkeän Kasvusopimuksen tavoitteet ja tunnistetut toimenpiteet. Paikalla ovat Petra Tarjanne Työ- ja elinkeinoministeriöstä ja Kimmo Aulake Opetus- ja kulttuuriministeriöstä avaamassa, miten valtion taholta asiaa tullaan edistämään. 

Iltajuhla ja palkinnot
Screen Helsinki huipentuu iltajuhlaan Tapahtumakeskus Koskenrannassa, jossa palkitaan muun muassa Vuoden elokuvatuottaja ja Vuoden Screen-teko sekä jaetaan vientipalkinto Hulda. Gramex & Teosto saapuvat jakamaan Vuoden musiikkioivallus -palkinnon ja Avate Soihdunkantaja-palkinnon. 
Screen Helsinki on jatkoa pitkän perinteen omaavalle Media & Message -tapahtumalle. Tapahtuman tuottaa AV-tuottajien etujärjestö Audiovisual Producers Finland – APFI ry.

Liput ja lisätiedot: www.screenhelsinki.fi

Median akkreditoinnit: lotta.koivisto@apfi.fi

Sosiaalinen media @screenhelsinki #screenhelsinki // FB / IG / Twitter

-->