Hintsanen Party Project "Tahdon rakastella sinua" video valmis!

Hintsanen Party Project "Tahdon rakastella sinua" video valmis!

Sami Hintsanen pistää bailusukat pyörimään suomalaisten jaloissa 11. maaliskuuta, kun Hintsanen Party Project -albumi jyskyttää levykauppoihin. Paljon mediassa lähiaikoina näkyvyyttä saava julkaisu sisältää 12 koko kansan hittibiisiä eurodance-meiningiksi muokattuina.
Levyä on ennakkosoitettu hiihtokeskuksissa, joissa ”hintsas-mania” kuumenee entisestään. Mania on vyörymässä kiivasta vauhtia kohti etelää, joten kansalaisten on syytä olla valppaina ja ottaa kaikki ilo irti tästä valloittavasta bilemeiningistä.
Hintsanen Party Projectia voi tietenkin huudattaa niin autossa, kotona, yökarkeloissa kuin kotibileissä. Näitä biisejä sopii myös ruinata kantakuppilan dj:ltä, jotta pääsee hetkuttamaan syntisesti lanteita tanssilattialle!

Hintsasen aisaparina levyllä vierailee MayBee-tyttöduosta tuttu Emmi Kaislakari, joka tuo säväyksen naisenergiaa Hintsasen äijäilyn rinnalle. Tähän mennessä levyltä on lohkaistu kolme sinkkua, joista tuorein, ”Tahdon rakastella sinua”, on saanut videon seurakseen. Videota pääsee fiilistelemään osoitteessa:
http://www.youtube.com/watch?v=VJkRXqxabQE

Sata salamaa iskee tulta, kun innokkaimmat suuntaavat valmistautumaan kevään kovimpaan bilelättyyn täällä: www.hintsanen.fi

-->