Hot Rod & Rock Show'ssa esiintyvät la 25.4.15 Apulanta, Elastinen ja Hevisaurus

Hot Rod & Rock Show'ssa esiintyvät la 25.4.15 Apulanta, Elastinen ja Hevisaurus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on lauantaista sunnuntaihin 25.-26.4. esillä yhteensä 350 moottoriajoneuvoa harrikoista perinteisiin jenkki- ja tuning-autoihin sekä rakennettuihin rekkoihin.

Jo 36. kertaa järjestettävä Hot Rod & Rock show kerää vuosittain Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen yleisöä noin 30 000. Tänä vuonna vieraita viihdyttää kaksi loppuunmyytyä jättikonserttia Barona Areenalla alkuvuodesta kiskaissut ja uutta levyään valmisteleva rock-moottori Apulanta. Paikalle saapuu myös viihteen monitoimimies Elastinen, joka valloitti koko Suomen kansan sydämet Voice of Finland -TV-ohjelman tähtivalmentajana sekä viimeisimmällä Vain elämää -kaudella. Lasten ja lapsenmielisten ykkössuosikki, Jurahevin kuningas Hevisaurus, avaa musiikillisen osuuden lauantaina heti puolilta päivin.

 

Hot Rod & Rock Show’ssa esillä on noin 250 autoa perinteisistä jenkkiautoista tuning-menopeleihin ja rakennettuihin rekkoihin. Moottoripyöriä tapahtumassa komeilee noin satakunta. ”Tapahtuma houkuttelee paikalle yhä laajemmin autojen ja pyörien omistajia, maahantuojia ja merkkien edustajia. On mahtavaa, että saamme koottua saman katon alle kansainväliselläkin tasolla mitattuna varsin täydellisen näyttelykattauksen. Kermana kakun päällä ovat tietenkin tunnetusti maamme ykkösesiintyjät”, kommentoi tapahtumajohtaja Kari Salomaa.

 

Hot Rod & Rock Show on vakiinnuttanut paikkansa paitsi alan harrastajien myös koko kansan viihteellisenä vuosittaisena ajanvietetapahtumana.

 

Ohjelma la 25.4.15:
Klo 12.00 Hevisaurus
Klo 14.00 Apulanta
Klo 16.30 Elastinen

 

Liput (ennakosta / ovelta):
Peruslippu 27,50 eur / 25 eur
Lastenlippu 7-15v. 12,50 eur / 10 eur
Perhelippu (2+2) 53,50 eur / 50 eur

 

Ennakkomyynti:
www.lippu.fi
http://www.hotrod-rockshow.com/
https://www.facebook.com/hotrodrockshow