Backstage Comedy Club – ponnahduslauta uusille kyvyille ja estradi vanhoille tekijöille

Backstage Comedy Club – ponnahduslauta uusille kyvyille ja estradi vanhoille tekijöille

* Joka perjantai klo 20.00 Helsingin Bar Bäkkärin yläkerrassa

Viime vuoden puolella startannut uusi stand up -klubikonsepti on otettu avosylin vastaan. Klubi kannustaa uransa alkumetreillä olevia koomikonalkuja nousemaan lavalle. Tuoreiden kasvojen lisäksi lavalla on mahdollista nähdä myös jo pidempään keikkailleita ammattikoomikoita, sillä heidänkin on treenattava uutta materiaaliaan. Iltoja Bar Bäkkärin yläkerrassa joka perjantai klo 20 isännöivät vuorottain jo yli kymmenen vuotta keikkailleet Jape Grönroos ja Tommi Mujunen. Vierailevana isäntänä nähdään myös Anders Helenius. Isäntien tehtävä on paitsi pitää tunnelmaa yllä, myös seurata esiintyjien kehitystä ja antaa palautetta. Backstage Comedy Club antaa niin uusille kuin vanhoillekin tekijöille hyvät mahdollisuudet työstää omaa materiaalia ja kehittyä esiintyjänä.

”Klubin konsepti on tuttu muun muassa Comedy Storesta ja Comedy Cellarista, joissa koomikon uraa tavoittelevat esiintyjät saavat alkuun muutaman minuutin esiintymisajan, ja taitojen karttuessa minuutteja annetaan enemmän”, kertoo Hedberg Entertainment Oy:n tuotantokoordinaattori Marika Lammi.

Klubi vastaa stand upin valtavaan kysyntään. Alalle haluavien määrä on moninkertaistunut viime vuosina ja esitykset ovat löytäneet yhä laajempaa yleisöä. Backstage -klubilla yleisö pääsee paraatipaikalta tutustumaan tulevaisuuden nimiin ja viihtymään komiikan parissa. Ohjelmaa on tarjolla puolentoista tunnin mitalta huokeaan 10 euron lipunhintaan.

Klubia järjestää Sami Hedbergin luotsaama Sam’s Comedy Club.

Aika: joka perjantai klo 20.00, ovet klo 19.

Liput: ennakkoon Lippupisteestä ja Tiketistä alkaen 11,49 eur. Ovelta 10 eur mikäli klubi ei ole loppuunmyyty.

Ikäraja: 18 vuotta.

 

www.bakkari.fi
www.samihedberg.com