Eppu Normaali esiintyy Jämsän Himos Parkissa keskiviikkona 24.6.2015

Eppu Normaali esiintyy Jämsän Himos Parkissa keskiviikkona 24.6.2015

Harvakseen keikkailevan yhtyeen kesään mahtuu vain yksi koko illan esiintyminen ja se on juurikin Jämsän Himoksella.

– Festivaaliesiintymisten ainoa huono puoli on lyhyehköt soittoajat. Yleiset 60 – 90 minuutin soittoajat ei ole tarpeeksi meille, eikä usein yleisöllekään. Himoksella meillä ei tätä rajoitetta ole ja saamme kerrankin soittaa sydämemme kyllyydestä, kertoo Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvinen.

Pitkän, 2,5 tuntisen keikan aikana kuullaankin yhtyeen hittikavalkadia koko uran ajalta, muun muassa ”Tahroja paperilla”, ”Nyt reppu jupiset riimisi rupiset” ja yleisön suosikki ”Vuonna ’85”.

– Tulemme tuttujen hittien ohella soittamaan arkistoista kaivettuja ja jo unholaan painuneita legendaarisia Eppu-biisejä, toteaa Juha Torvinen.


Jatkoilla bilebändi Jean S

Eppu Normaalin erityispitkän keikan jatkoja vietetään Himos Areenalla, jossa esiintyy Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu Jean S. Ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnistetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

Himos Park on paikkana upea kesäkonsertille. Patalahden rannalla sijaitseva alue sijaitsee kauniin maiseman lisäksi lähellä Himoksen palveluita. Himos Parkin keskelle viime kesänä valmistunut Terassi Riemu tarjoaa katettua tilaa 2500 ihmiselle. Riemussa on myös baareja ja sata vesivessaa.
Iskelmä festivaali starttaa torstaista lähtien

Konsertin seuraavana päivänä, 25. kesäkuuta, alkaa kolmipäiväinen Iskelmä festivaali, joten musiikinnälkäinen yleisö voi tunnelmoida tänä vuonna Himoksella jo neljä perättäistä päivää.
Liput: 29 eur / kpl. Samalla lipulla on klo 22 alkaen pääsy Himos Areenalle, jossa esiintyy Jean S.
Ennakkomyynti: www.eputhimoksella.fi

www.eputhimoksella.fi