Menovinkki: Paikallisen Musiikin Viikko iskee jälleen

Menovinkki: Paikallisen Musiikin Viikko iskee jälleen

Levykauppa Äx järjestää tällä viikolla toista kertaa kaikissa myymälöissään Paikallisen Musiikin Viikon.
http://www.levykauppax.fi/blog/2015/3/paikallisen_musiikin_viikko_valtaa_suomen_23_3_29_3/

23.3.-29.3. välisenä aikana Äxissä ympäri Suomen voi nähdä oman alueensa huippuartisteja joko levykaupan tiskin takana, esiintymässä tai nimmaroimassa. Mukaan ovat lupautuneet mm. Egotrippi, Kauko Röyhkä, Matti Johannes Koivu, Kaarle Viikate, Mokoma, Jonne Aaron ja Pate Mustajärvi.

Paikallisen musiikin viikolle osuu myös Nightwishin uuden albumin julkaisu, jonka johdosta koko yhtye jakaa nimikirjoituksia Helsingin Forumissa perjantaina 27.3. klo 17-20. Levykauppa Äx myy tapahtumassa levyjä.

Viime kesäkuussa ensimmäisen kerran järjestetty Paikallisen Musiikin Viikko oli menestys. Menestyksen päälle on mukava rakentaa, miettii Levykauppa Äxän toimitusjohtaja, merkonomin koulutuksen saanut Jyri Lipponen ja jatkaa:

– Väitän että levykäiset myyvät edelleen hyvin, tai sitten kirjanpitäjäni valehtelee minulle toistuvasti. Paikallisen Musiikin Viikko on osoitus siitä että myös lukuisat artistit näkevät levykäisten myynnin tärkeäksi, koska tulevat liikkeisiimme meitä ja asiakkaitamme ilahduttamaan. Tulen olemaan siitä ikuisesti kiitollinen ja uskon, että myös Jumala arvostaa sitä vaikka itselläni suhde häneen on ollut katkolla jo aika pitkään.

Kaupoissa nähdään keikoilla myös lukuisia paikallisia ja uransa alkuvaiheessa olevia yhtyeitä. Lisäyksiä kaikkien kaupunkien ohjelmiin on vielä tulossa.

Kaupunkikohtaiset ohjelmat löydät täältä: http://www.levykauppax.fi/blog/2015/3/paikallisen_musiikin_viikko_valtaa_suomen_23_3_29_3/

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.