Hotelli Sointu avautuu Järvenpäähän

Hotelli Sointu avautuu Järvenpäähän

Järvenpään entisen Scandic hotellin tiloihin avautuu moderni digihotellikonsepti vastaamaan asiakkaiden kysyntään ja alueen yrityselämän tarpeisiin. Hotelli Soinnussa on 84 täysin remontoitua, vaativampaankin makuun yltävää hotellihuonetta.

”Hotellin sijainti on erinomainen. Sinne on helppo saapua kaikin tavoin niin junalla, autolla kuin bussilla. Järvenpään keskusta ja sen palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä hotellista”, iloitsee hotellihankkeen johtaja Noora Aartio. Hotellin keskeinen sijainti korostuu keskustan hyvien palveluiden ja monipuolisen yrityselämän vuoksi.

Järvenpään hotellin laajat ja monipuoliset palvelut
Aktiivisena toimijana Hotelli Sointu pyrkii tekemään yhteistyötä alueen toimijoiden ja yrityselämän kanssa luomalla kokonaisvaltaisia palvelupaketteja, jotka vastaavat asiakkaiden kysyntään sekä Järvenpään kaupungin ja matkailun toiveeseen saavutettavissa olevasta hyvälaatuisesta majoitus- ja elämystoiminnasta.

Järvenpään alueen matkailunähtävyydet, kulttuuritarjonta, aktiivinen liike-elämä ja palvelut ovat omiaan houkuttelemaan asiakkaita Järvenpäähän. Monipuolinen urheilutoiminta, harrastusmahdollisuudet yhdessä Järvenpään kehitysnäkymien ja laajan palvelutarjonnan kanssa luovat aktiivisten yrittäjien kanssa vahvan pohjan hotellin toiminnalle.

”Järvenpää on kiinnostava ja monipuolinen kaupunki, jonka kehityksessä haluamme olla mukana”, toteaa Noora Aartio.

Moderni ja laadukas digihotellikonsepti 
Hotelli Soinnun toiminnan painopisteet ovat asiakaslähtöinen palvelu, monipuolinen huonevalikoima ja uudenlaisen konseptin vaivattomuus ja ketteryys. 
Hotellin hintataso tulee olemaan kilpailukykyinen. Huonehintaan kuuluu majoituksen lisäksi aamiainen ja maksuton pysäköinti.
Yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi huoneita on myös kolmen ja neljän hengen tarpeisiin. Hotellista on mahdollisuus varata majoitusta myös pidemmälle ajanjaksolle.

Asiakkaille on tarjolla parasta mahdollista laatua modernilla konseptilla. Hotelli panostaa yksinkertaiseen, helppoon ja selkeään palveluun. Hotellin yrittäjät kuuntelevat asiakastoiveita ja -palautteita kehittäen toimintaa aktiivisesti vastaamaan eri asiakassegmenttien tarpeita.

Yrittäjillä hotelliliiketoimintaa Järvenpään lisäksi Raisiossa ja Kangasalla
Järvenpään hotelli Sointu täydentää yrittäjien Noora Aartion ja Mika Järvisen hotellitarjontaa. Yrittäjien hotelliportfolioon kuuluu ennen Järvenpään hotellia vastaremontoitu Raision hotelli Loimu sekä Kangasalan hotelli Kuohu.

Hotelli Sointu avautuu arviolta vuoden 2022 alussa. Tarkempi avausajankohta tiedotetaan myöhemmin.

-->