Suomen Komediateatterin juhlavuoden revyy Juhlakunnossa! uudistetussa Linnanmäen Peacockissa lokakuussa

Suomen Komediateatterin juhlavuoden revyy Juhlakunnossa! uudistetussa Linnanmäen Peacockissa lokakuussa

Kiti Kokkosen, Niina Lahtisen ja Krisse Salmisen tähdittämä Suomen Komediateatterin Juhlakunnossa! revyy saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacockissa 29.10. Näyttämöllä nähdään myös Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang, Tatu Siivonen, Aleksi Seppänen ja Haza von Hertzen. Revyyn ohjaa Olka Horila.

”25-vuotisjuhlavuosi tuli teatterilla täyteen jo viime vuonna, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi sitä ei voitu juhlia asiaan kuuluvin menoin ja tavoin yhdessä. Nyt juhlitaan viimein niin näyttämöllä kuin uudistetussa Peacockin katsomossa!”, taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen iloitsee.

Revyy on ajassa kiinni
Juhlakunnossa! jatkaa Suomen Komediateatterin pitkää revyy-perinnettä. Näyttämöllä esitellään sketsien, musiikin ja tanssin keinoin ajankohtaisia havaintoja ympäröivästä maailmasta.

Kuinka sujuu päättäjien pihatalkoot? Miten meni ukin eristys ja voittaako Suomi tänä vuonna Euroviisut? Tuleeko lapsen suusta totuus vai virologivanhempien salaliittoteoriat? Onko perhesuhteet poikkeusajan jälkeen kunnossa? Nyt on aika juhlia kaikki juhlimattomat juhlat.

Tekijät
Revyyn käsikirjoituksesta vastaavat Niina Lahtinen ja salainen Kabinettiryhmä. Kapellimestarina toimii Katja Lappi, joka on sovittanut kappaleet viisihenkiselle orkesterille. Tanssinumeroiden koreografiasta vastaa Marko Keränen.

Linnanmäen Peacock on saanut kesällä uudet katsomopenkit. Upouusi katsomo on suunniteltu ja toteutettu Peacockin alkuperäistä henkeä ja historiaa kunnioittaen. 

Suomen Komediateatteri noudattaa viranomaisten voimassaolevia määräyksiä sekä terveysturvallisuusohjeistuksia.

JUHLAKUNNOSSA! Revyy ja töttöröö jo 26 vuotta
Peacock, Tivolikuja 1, Helsinki  

Esityskausi: 29.10.-11.12.2021 

Liput: 
69 / 65e 
Show & dinner -paketti alk. 169 eur + alv. 

Lipunmyynti: www.suomenkomediateatteri.fi
Show & dinner -paketit: TMG Events Oy, myynti@tmgevents.fi, 09 689 99 800
Yritysmyynti ja lehdistöliput: Suomen Komediateatteri Oy, teatteri@suomenkomediateatteri.fi, 010 821 27 01 

Pressikuvat: www.suomenkomediateatteri.fi/media 

Sosiaalinen media:
IG @peacockteatteri @suomenkomediateatteri FB: Peacock-teatteri ja Suomen Komediateatteri

-->