Huijarit-komediaelokuva valkokankaille loppuvuodesta – kyllä valeammatti työstä käy!

Huijarit-komediaelokuva valkokankaille loppuvuodesta – kyllä valeammatti työstä käy!

huijarit_lowres.jpg
Kuva: Riina Hyytiä / Dionysos Films

Rike Jokelan ohjaama Huijarit-elokuva saapuu valkokankaille loppuvuodesta 2023. Ajankohtainen ja vauhdikas komedia kertoo pätkätöiden ja rahapulan rasittamasta Sirusta, joka saa väärinymmärrysten seurauksena huijattua itsensä valelääkäriksi hyvinvointiklinikalle. Uusi parisuhde asianajaja Nikon kanssa on toivottavasti totta, vaikka muuten vaikuttaa, että Sirun lisäksi useampi lähipiiristä valehtelee, jotkut jopa ammatikseen.

”Omaa ammattitaitoaan on välillä helppo verrata valeammattilaisen puuhiin, sillä nykyajan työelämä haastaa osaavatkin ihmiset pohtimaan omaa kykyään pärjätä työtehtävissään. Olemme kaikki hyviä huijaamaan ja kenties matkan varrella opimme jotain. Tämä ajatus innostaa meitä tekijöitä. On mahtavaa päästä tuomaan kotimainen vauhdikas huijarielokuva valkokankaalle. Fake it until you make it!”, kommentoi elokuvan tuottaja Riina Hyytiä.

Näyttelijät
Elokuvan rooleissa ovat Tuulia Eloranta (valelääkäri Siru), Samuel Kujala (asianajaja Niko), Pilvi Hämäläinen (rikospoliisi Kati) ja Tommi Korpela (toimitusjohtaja Jukkis). Sivurooleissa nähdään muun muassa Miitta Sorvali, Elsi Sloan ja Ville Myllyrinne

Elokuva pohjautuu Riina Hyytiän ja Seppo Vesiluoman tarinaan. Käsikirjoittajina ovat Anna Ruohonen, Lassi Vierikko, Juha Jokela ja Rike Jokela. Elokuvan tuottavat Riina Hyytiä ja Nora Kuusisto Dionysos Filmsiltä ja sen levittää Nordisk Film. 

Kuvauspaikkavierailu
Olet median edustajana lämpimästi tervetullut seuraamaan elokuvan kuvauksia ja jututtamaan näyttelijöitä sekä tekijöitä Arabianrannan liepeille Helsinkiin tiistaina 20.6. iltapäivällä. Ilmoittautumiset ja tarkemmat lisätiedot: taija@propromotion.fi

LEHDISTÖMATERIAALI: 
www.filmikamari.fi/pressit
Tunnus: press
Salasana: noutaja

TIEDOTUS:
ProPromotion Oy
Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->