Huikea yhteiskonsertti: Robin, Isac Elliot ja Mikael Gabriel Tammerfest Extra -päivässä Ratinassa 15.7.2015

Huikea yhteiskonsertti: Robin, Isac Elliot ja Mikael Gabriel Tammerfest Extra -päivässä Ratinassa 15.7.2015

* Peruslippujen lisäksi Tammerfest Extraan ennakkomyynnissä ryhmäliput (max 4 hlöä)
* Viime vuonna suuren suosion saavuttaneet VIP-liput ja lastenliput nyt ennakkomyynnissä

Tammerfest tarjoaa uskomattoman konserttipaketin, kun suuren yleisön megasuosikit Robin, Isac Elliot ja Mikael Gabriel pääsee näkemään yhdellä kertaa Ratinanniemen festivaalipuiston lavalla ke 15.7.2015. Kolmikko korkkaa Ratinan lavan ja starttaa samalla Tammerfestin uskomattomilla esiintymisillään, jossa on viihdettä kaikenikäisille.

Juuri ”Sua varten” -biisin julkaissut ja vuoden myydyimmän albumin Emma-pystin vastaanottanut Robin kommentoi tulevaa Tammerfestin keikkaa: ”Tuntuu mahtavalta palata Ratinan lavalle. Muistan, että viime vuonna oli tosi hyvä meininki, kun kaikki lauloivat mukana. Jengiä oli tullut paljon paikalle ja oli hieno viettää kesäpäivää tamperelaisten kanssa. Toivottavasti meininki on tänä vuonna vielä parempi! Tamperelainen yleisö on aina ihan sikahyvä!”
Katso Robinin ”Sua varten” -video: https://www.youtube.com/watch?v=ioMUhGrxqqQ

Viime vuonna massiivisiin Norjan keikkoihin rundinsa päättänyt Isac Elliot saapuu Ratinaan innoissaan: ”Tammerfest on ollut yksi parhaista keikoistani. Tosi siistiä päästä uudestaan. Ja Tampere on kyllä yksi Suomen kovimmista paikoista jos ajattelee faneja. Ne ovat ihan mahtavia! Kun oltiin kerran Tampereella tekemässä telkkaria mun yksi bändiläinen oli unohtanut vaatteet kotiin. Me käytiin sitten kimpassa koko jengi ostamassa sille vaatteet ja sen jälkeen syötiin wingsejä. Jäi hauskat muistot ja nykyään pitää sen takia aina käydä syömässä wingsejä, kun ollaan Tampereella. Eli toivottavasti kerkeen nyt taas käymään….ja sitten Särkänniemeen!”
Katso Isac Elliotin ”Just Can’t Let Her Go” -lyriikkavideo: https://www.youtube.com/watch?v=k9f2W2W9F-g

Robinin ja Isac Elliotin lisäksi Ratinassa esiintyy pian viidennen albuminsa julkaiseva suomenkielisen räpin prinssi Mikael Gabriel. Virittäydy tunnelmaan tsekkaamalla ”Älä herätä mua unesta” -hitti: https://www.youtube.com/watch?v=IKeJBUjKFE4

Tammerfest Extra -nimellä kulkevan megakonsertin liput tulevat myyntiin Lippupalveluun tänään torstaina 5.3. Peruslippujen (alkaen 35 eur) lisäksi myyntiin tulee ryhmälippuja (alkaen 115 eur), jolla pääsee sisään neljä henkilöä, joista yhden on oltava täysi-ikäinen.

Suositut lastenliput myynnissä tänäkin vuonna – nyt saatavana myös ennakosta!
Viime vuonna kiitelty lastenlippu tulee nyt ensimmäistä kertaa porttimyynnin lisäksi ennakkomyyntiin. Päiväkohtainen lippu, hinnaltaan alkaen 11,50 euroa, oikeuttaa alle 10 vuotiaan Ratinanniemen konserttiin joko torstaina 16.7., perjantaina 17.7. tai lauantaina 18.7. Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät Ratinanniemeen maksutta maksavan vanhemman seurassa. Lastenliput eivät ole voimassa Tammerfest Extrassa ke 15.7.

VIP-alue laajentunut ja kehittynyt – liput nyt myynnissä!
Lastenlippujen lisäksi ennakkomyyntiin tulee nyt myös suuren kysynnän VIP-liput. Ratinan viihtyisää olohuonetta, alueen VIP-aluetta, on laajennettu ja viihtyvyyteen kiinnitetty erityistä huomiota, joten jos haluaa festivaalikokemukseltaan hivenen enemmän, kannattaa olla VIP ja hankkia lippu jo ennakosta. Viime vuonna osa VIP-lipuista varattiin jo ennakosta loppuun.

Tammerfest Extra 15.7.2015
– esiintyjinä: Robin, Isac Elliot, Mikael Gabriel
– perusliput 35 eur ja ryhmäliput 115 eur. Ryhmälippu max. 4 hlöä, vähintään yhden on oltava täysi-ikäinen
– Ennakkoliput myynnissä Lippupalvelussa ja Cafe Europassa (Aleksanterinkatu 29, Tampere)

VIP-liput 16.-18.7.2015
– to, pe ja la päiväliput 89 eur / kpl
– 2pv pe-la 159 eur
– 3pv 199 eur
– Ennakkoliput myynnissä Lippupalvelussa

Lastenliput 16.-18.7.2015
– to, pe tai la 11,50 eur (sis toimituskulut)
– Ennakkoliput myynnissä Lippupalvelussa
– Lippu on tarkoitettu alle 10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle vanhempiensa seurassa
– Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta Ratinanniemeen maksavan vanhemman seurassa
– Lastenliput eivät ole voimassa Tammerfest Extrassa keskiviikkona 15.7.

Tutustu uudistuneisiin sivuihimme: www.tammerfest.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
#tammerfest @Tammerfest
www.facebook.com/tammerfest