Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan Sokos Hotel Ilveksessä 5.12. klo 18-04

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan Sokos Hotel Ilveksessä 5.12. klo 18-04

Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä 24. kertaa järjestettävä perinteinen itsenäisyysvastaanotto ”Ilveksen Iloinen Itsenäisyys” kerää 5.12. jälleen parituhatlukuisen juhlakansan. Ilveksen kahdessa kerroksessa järjestettävässä juhlassa on luvassa taas tähtiloistoa, kun lavalla nähdään juuri kolmannen albuminsa julkaiseva Chisu, koko kansan iskelmäsuosikki Suvi Teräsniska, radiohittejä takova Happoradio sekä kansainvälisestikin tunnettu Poets Of The Fall.

Kunniavieraina Sokos Hotel Ilveksen juhlaan kutsutaan sotaveteraanit. Lisäksi Iloisessa Itsenäisyydessä nähdään joka vuosi myös paljon tamperelaisia silmäätekeviä.
Näin Ilveksen Iloista Itsenäisyyttä muistelee presidentinkin itsenäisyysvastaanotolla juhlinut Jonne Aaron:
– On mahtavaa, että Tampereella järjestetään näin hieno ja legendaariseksi muodostunut itsenäisyyspäivävastaanotto, johon saapuu väkeä ympäri Suomea. Erityisesti pidän siitä, että Ilveksen juhlavieraat ovat pukeutuneet parhaimpiinsa ja siellä näkee aina upeita daameja. Ilveksen Iloinen itsenäisyys on arvokkaan rento juhla ja siellä on myös aina ollut hyvä artistikattaus!

Myös Promodel –mallitoimiston ja Tommy Hilfiger –liikkeen omistaja Jenni Ahola on osallistunut Ilveksen juhliin useana vuotena:
– Olen osallistunut Ilveksen Iloiseen Itsenäisyyteen jo vuodesta -98 ja kyseessä on tapahtuma, johon on joka vuosi päästävä. Vuosien saatossa Ilveksen juhla on muuttunut jo perinteeksi, mutta siellä on myös aina ollut jotain uutta ohjelmassa tai teemassa. Ammattini puolesta tulee tietysti seurattua muotia ja on kiva, että näissä juhlissa vieraat ovat aina satsanneet todella hienosti pukeutumiseensa.

Juhlassa palkitaan tyylikkäin nainen ja mies
Ilveksen Iloinen Itsenäisyys –juhlassa on totuttu näkemään pukuloistoa ja parina edellisenä vuotena juhlassa on myös palkittu parhaiten pukeutunut nais- ja miesvieras. Voittajat valitsee sekä palkitsee edellisten vuosien tapaan TV:stäkin tuttu tyyliguru Gekko.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on joka vuosi panostanut hienon esiintyjäkaartin lisäksi myös tarjoiluihin. Tänä vuonna juhlistetaan Sokos Hotel Ilveksen 25-vuotista taivalta, joten myös kattauksiin on otettu vaikutteita 25 vuoden takaa, tämän päivän trendien mukaan toteutettuna. Sokos Hotel Ilves satsaa tapansa mukaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja luomutuotteisiin. Keittiömestarina toimii Mikko Kautto.

TAPAHTUMA: Ilveksen iloinen itsenäisyys 5.12.2011 klo 18-04
OHJELMA: Chisu, Suvi Teräsniska, Happoradio ja Poets Of The Fall, Ilveksen itsenäisyyden tyylikkäin nainen ja mies -palkitseminen
LIPUNMYYNTI: Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 020 1234 631 tai www.piletti.fi-sivulta.
LIPUT: 45€ / kpl
IKÄRAJA: 22v.

www.iloinenitsenaisyys.fi