Ilveksen itsenäisyyttä juhlittiin 25. kerran

Ilveksen itsenäisyyttä juhlittiin 25. kerran

Pirkanmaan suurin ja perinteisin itsenäisyysjuhla Sokos Hotel Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlittiin itsenäisyysaattona 5.12. Juhlan ruokatarjoiluissa teemana oli maatiaisruoka. Vieraat olivat panostaneet niin pukeutumiseen kuin kampauksiin. Paras kampaus -palkinnot voittivat tamperelaiset 22-vuotias Elina Hanhijärvi ja 24-vuotias Göran Almark. Molemmat ovat aina olleet kiinnostuneet hiuksista ja tyylistä.

”Tiesin kilpailusta, mutta en ajattelut, että lyhytkin tukka voisi olla kampaus. Olen tosi iloinen ja otettu palkinnosta, Tämä kruunasi koko illan”, kommentoi naissarjan voittanut Hanhijärvi, joka oli juhlissa ensimmäistä kertaa.

”Olen aina pitänyt huolta hiuksista. En tiennyt kilpailusta ennen kuin minulle ilmoitettiin, että olen saamassa palkintoa. Tämä on minun viides kertani Ilveksen itsenäisyysjuhlissa”, sanoo miessarjan voittaja Almark.

Raatiin kuuluivat Gekko, Elina Salminen ja Päivi Virtanen GloHairista.

Lavalle nousivat Anna Puu, Neljä Ruusua, Antti Lipponen orkestereineen feat. Veeti Kallio ja Elokuu. Vieraiden joukossa nähtiin tunnettuja muusikoita, urheilijoita ja näyttelijöitä.

”Olen hämmästynyt, miten paljon vieraat olivat panostaneet niin pukeutumiseen kuin kampauksiin. Loistavasta tunnelmasta ja palautteesta päätellen, runsaslukuinen vierasjoukko nautti juhlasta erittäin paljon”, sanoo juhlien järjestelyistä vastannut Ville Pulkkinen.

Juhlissa olivat kunniavieraina sotaveteraanit.

www.iloinenitsenaisyys.fi