Iron Maiden Rockfestin pääesiintyjäksi!

Iron Maiden Rockfestin pääesiintyjäksi!

o Maailman suurimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Iron Maiden esiintyy Rockfest-festivaalin pääesiintyjänä – tapahtuma järjestetään 5.-7. kesäkuuta 2020 ensimmäistä kertaa Tampereella
o Festivaaleilla nähdään myös harvoin kotimaassaan keikkaileva Nightwish
o Rockfest avaa Tampereen uuden suurtapahtuma-alueen, Näsijärven maisemissa sijaitsevan Särkänniemen tapahtumarannan 

Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.6.2020. Esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast -maailmankiertueen loppuhuipennusta. Yhtye on soittanut vuonna 2018 alkaneella kiertueellaan liki 2 miljoonalle fanille 39 maassa mukaan lukien Rock in Rio -festivaalin, jossa paikalla oli 100 000 hengen yleisö. Iron Maidenin keikat ovat täynnä hittejä ja fanien suosikkikappaleita. Yhtye lupaa Legacy of the Beast -keikan tarjoavan huikean show’n, jossa on antia niin hardcore-faneille kuin festivaalikävijöille.

”Meillä on ollut mahtava kiertue. Kaikki lavashow’sta rekvisiittaan – mukaan lukien Eddie – ovat keränneet ilmiömäistä palautetta. Koko bändillä on ollut todella mukavaa ja odotamme innolla, että saamme tuoda tuotantomme Rockfestiin, ja soittaa niin uusille kuin vanhoille faneillemme!”, sanoo yhtyeen laulaja Bruce Dickinson.

Yli 44 vuoden aikana 90 miljoonaa levyä myyneen Iron Maidenin fanikunta koostuu useista sukupolvista. Brittilegendan tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa “The Trooper”, ”Hallowed Be Thy Name”, ”Fear Of The Dark” ja ”The Greater Good Of God”. Bändin keulakuvana ja laulajana toimii yksi maailman tunnetuimmista metalliäänistä Bruce Dickinson. Bändin tavaramerkki, maskotti Eddie, vierailee yhtyeen keikoilla osana massiivista ja visuaalisesti näyttävää lavashow’ta.

Rockfestin toinen kiinnitys on harvoin kotimaassaan konsertoiva Nightwish, joka julkaisee keväällä uuden albumin. Rockfestin keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa uuden materiaalin myötä. Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua ja kevään aikana.

On mahtavaa päästä tekemään Suomen suurinta rock-festivaalia Rockfestiä Tampereella ja vieläpä täysin uudella alueella. Alue saa kasteensa todellisten rockjättiläisten seurassa!”, Nelonen Media Liven promoottori Timo Isomäki iloitsee.

Festivaali siirtyy Tampereelle ja nousee Tampereen Särkänniemen tapahtumarantaan, joka on merkittävä tapahtumakäyttöön suunniteltu uusi alue Tampereen Näsijärven maisemissa. Rockfest on aiemmin järjestetty Vantaalla ja Hyvinkäällä. 

”Saamme olla ylpeitä, että Tampere kiinnostaa tapahtumajärjestäjiä ja maailmanluokan esiintyjiä. Tärkeä osa kehitystä on pitkään suunnitellun ja tapahtumatuotannon mitat täyttävän Särkänniemen tapahtumarannan käyttöönotto. Tapahtumaranta saa parhaimman mahdollisimman avauksen, kun siellä esiintyy kesäkuussa kansainvälisesti tunnetut tekijät niin meiltä kuin muualta. Rock on osa Tampereen peruskalliota, joten rock-festivaalin luonteva koti ja areena ovat tietenkin täällä!”, toteaa Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly.

Särkänniemen tapahtumarannan saavutettavuudesta kävellen, pyöräillen, julkisilla ja etäpysäköintialueelta liityntäkuljetuksin tulee infoa kevään aikana tapahtuman verkkosivuille.

Lipunmyynti Rockfestiin alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä to 7.11. klo 11.00. 

Liput:
3 päivän festariliput 159e, Early bird -hinta voimassa 31.12. saakka.
3 päivän Premium-liput 269e
Sisältää oman sisääntulokaistan, Premium -alueen, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, ja Premium -alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat.
3 päivän VIP-liput 349e
Sisältää oman sisääntulokaistan, VIP-passin ja rannekkeen, herkullinen VIP-menu, VIP-alue, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa VIP-alueella, VIP-alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat.

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: K-18

Lisämateriaalia:
Iron Maiden pressikuvat tästä!
Katso Pormestari Lauri Lylyn Rock-kaupunki-julistus tästä! 

www.rockfest.fi
@therockfest #rockfest
www.facebook.com/therockfestfi/

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

Rockfest on vuodesta 2017 järjestetty rock- ja metallifestivaali. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisenä vuonna Vantaalla ja siellä esiintyivät muun muassa Rammstein, Evanescence, Guano Apes, Pain, Stam1na ja Mokoma. Vuotta myöhemmin festivaali siirtyi Hyvinkäälle ja sitä tähdittivät yhtyeet kuten Bullet for My Valentine, Judas Priest, Megadeth, Marilyn Manson, Stone Sour, ja Children of Bodom. Kolmas vuosi toi Hyvinkäälle Slipknotin, Def Leppardin, KISSin, Dream Theaterin, Disturbedin ja Within Temptationin sekä lukuisat kotimaiset metallisuuruudet. Nelonen Media Live osti Rockfestin vuonna 2019 ja järjestää tulevan vuoden tapahtuman Tampereella uudessa Särkänniemen tapahtumarannassa Näsijärven maisemissa.

-->