Juice Originals tekee keväällä paluun konserttisaleihin!

Juice Originals tekee keväällä paluun konserttisaleihin!

* Kokoonpanon livekonsertit saavat jatkoa maalis- ja huhtikuussa 10 salissa ympäri maan
* Yhtyeessä soittavat Juicen alkuperäiskokoonpanojen muusikot, lauluja tulkitsee Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen

Juice Originals konsertoi täysille katsomoille syksyn 2019 konserttisalikiertueellaan. Yleisön pyynnöstä kokoonpano nähdään maalis- ja huhtikuussa 2020 laajemmalla kiertueella, joka ulottuu Helsingistä Ouluun ja Seinäjoelta Kajaaniin. Kiertue vierailee yhteensä 10 eri paikkakunnalla ja salissa. 

Juice Originals koostuu Juice Leskisen eri yhtyeissä vaikuttaneista soittajista solistinaan Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. Lavalla nähdään Tikanmäen ja Niemisen lisäksi Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki

Juice-elokuvan ensi-iltajuhlissa joulukuussa 2018 ensiesiintymiset tehnyt ainutlaatuinen kokoonpano tarjoaa konsertti-illoissaan laajan kattauksen Juice Leskisen tuotantoon lukeutuvia legendaarisia kappaleita muun muassa “Viidestoista yö”, “Syksyn sävel”, ”Kaksoiselämää”, “Luonas kai olla saan”, ”Musta aurinko nousee” ja ”Rakkauden ammattilainen”. Biisit ovat kuultavissa alkuperäisten soittajien ja solisti Riku Niemisen esittämänä.

”Ensin Riku teki loistavan roolisuorituksen Juice-elokuvassa, sitten hän siirtyi valkokankaalta keikkalavalle. Hän pesi pois meikit, riisui huivin ja peruukin, ja ryhtyi omana itsenään tulkitsemaan Juicen ajattomia lauluja tavalla, jolla kukaan ei ole sitä vielä tehnyt!”, kapellimestari Anssi Tikanmäki toteaa.

Riku Nieminen on positiivisen hämmentynyt suosiosta ja Juice-elokuvan roolityön myötä avautuneesta ovesta musiikin parissa: ”Olen todella iloinen siitä uskomattoman lämpimästä vastaanotosta, minkä saimme syksyn konserttisaleissa. Paljon tuli harmitteluja tutuilta muista kaupungeista, etteivät ehtineet meitä nähdä, joten vielä onnellisemmaksi minut tekee tämän kevään kiertueen toteutuminen. Yleisön pyynnöstä lavalle – parasta!”. 

Meno Originalsien keikoilla on ollut rento ja nostalginen. ”Saamme soittaa vanhoja, tuttuja kappaleita, joihin viriää tuoreita sävyjä nuoren, osaavan ja monipuolisen esiintyjän tuodessa uutta virtaa lavalle. Myös yleisön vastaanotto on ollut lämmin. Niinpä uusi kiertue keväällä on paikallaan”, Tikanmäki sanoo.

Juice Originals 2020 -konserttisalikiertueen lipunmyynti alkaa perjantaina 8.11.2019 klo 9.00. 

Juice Originals 2020
4.3. Jyväskylä, Paviljonki
5.3. Ylivieska, Akustiikka
6.3. Oulu, Madetojan sali
7.3. Seinäjoki, Seinäjokisali
28.3. Tampere, Tampere-talo
2.4. Helsinki, Savoy-teatteri
3.4. Mikkeli, Mikaeli
4.4. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
5.4. Kajaani, Kaukametsä
24.4. Pori, Promenadikeskus

Liput: 42,50e/kpl 

Lipunmyynti:
www.lippu.fi
www.ticketmaster.fi

Ikäraja: S 

Pressikuva tästä!

www.juiceoriginals.fi

Lisätiedot:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->