Oulun Suomipop Festivaalin ensimmäiset artistit julki!

Oulun Suomipop Festivaalin ensimmäiset artistit julki!

– Kuusisaaressa 9.-11.7. vietettävän kotimaisen musiikin festivaalin erikoishintaiset 3 päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä rajoitetun ajan 31.12.2019 saakka
– Menneenä kesänä tapahtuma keräsi yleisöä 22 000

Kolmatta kertaa Oulussa järjestettävä kotimaisen musiikin juhla, Suomipop Festivaali, tuo maamme eturivin artisteja Kuusisaareen. Heinäkuun toisena viikonloppuna 9.-11.7. vietettävä tapahtuma julkistaa nyt ensimmäiset esiintyjät.

Mukaan lukeutuu paluustaan uutisoinut ja kesän ainoan Oulun keikkansa Suomipop Festivaalilla tekevä Tehosekoitin, radiosoittolistojen kärjessä komeileva Lauri Tähkä, pop-hittitekijä Vesala sekä Suomen menestynein rock-yhtye Popeda. Ouluun saapuvat myös areenatason poptähti Kaija Koo, ”Papaija” -sinkullaan hiljaiselon rikkonut reggae-mies Jukka Poika, bilekone Teflon Brothers sekä Emma-palkittu, ”On niin helppoo olla onnellinen” ja ”Me ei kuolla koskaan” -jättihiteistään tuttu Olavi Uusivirta. Lisää artistijulkistuksia on tulossa koko kevään ajan. 

”Ensi kesän Suomipop Festivaalin artistikattaus tulee olemaan timanttinen. Lisää merkittäviä julkistuksia on tulossa koko kevään ajan. Suomipop Festivaali on otettu Oulussa hienosti vastaan ja heinäkuussa Kuusisaaressa juhlitaan jälleen Suomen ykkösartistien johdolla. Erikoishintaiset liput ovat tarjolla loppuvuoteen saakka, joten ne kannattaa ostaa jo nyt – joko itselle tai pukinkonttiin!”, sanoo tuottaja Jonna Myllykangas.

Suomipop Festivaalin tunnelmaa on jo lauantaina 23.11. Pikkujoulu Piknik -tapahtumassa Oulu-hallissa, josta voi lunastaa erikoishintaisia festivaalilippuja joululahjakuoressa. Mukaan saa myös Suomipop Festivaalien tonttulakin. Tapahtumassa esiintyvät Suomipop Festivaaleillakin kesällä nähtävä Lauri Tähkä ja Kaija Koo. Iltaa tähdittää myös J.Karjalainen.

Erikoishintaiset Oulun Suomipop Festivaalin kolmen päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä 31.12.2019 saakka.

Tapahtuma on saanut hyvän vastaanoton Oulussa. Se keräsi kuluneena kesänä yleisöä Oulun Kuusisaareen yhteensä 22 000. Tapahtuman kolmen päivän ja lauantain VIP-liput olivat loppuunmyytyjä. 

Liput:
3 pv 109e
3 pv VIP 265e 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Pressikuvia: https://bit.ly/2XPmqG2
Kuvaaja Julius Konttinen

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfestivaali
#suomipopfestivaali #suomipopoulu

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, tuottaja Jonna Myllykangas, jonna.myllykangas@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

-->