Jyväskylän Suomipop Festivaalin ensimmäiset artistit julki!

Jyväskylän Suomipop Festivaalin ensimmäiset artistit julki!

• Suomipop Festivaali Jyväskylä juhlitaan Lutakonaukiolla 9.-11.7.2020. Festivaalilla nähdään mm. Tehosekoitin, Kaija Koo ja Lauri Tähkä
• Festivaalin erikoishintaiset 3 päivän festivaaliliput ja vip-liput ovat myynnissä rajoitetun ajan 31.12.2019 asti

Jo 12. kertaa Jyväskylän Lutakonaukiolle nouseva Suomipop Festivaali tuo heinäkuun toisena viikonloppuna 9.-11.7. yleisölle tarjolle kotimaisia supertähtiä. Esiintymään saapuvat paluustaan uutisoinut Tehosekoitin, radiosoittolistojen kärjessä komeileva Lauri Tähkä, pop-hittitekijä Vesala ja Suomen menestynein rock-yhtye Popeda.
Jyväskylään saapuvat myös areenatason poptähti Kaija Koo, ”Papaija” -sinkullaan hiljaiselon rikkonut reggae-mies Jukka Poika, bilekone Teflon Brothers sekä Emma-palkittu, ”On niin helppoo olla onnellinen” ja ”Me ei kuolla koskaan” -jättihiteistään tuttu Olavi Uusivirta. Lisää artistijulkistuksia on tulossa keväällä. 

Suomipop Festivaali Jyväskylä koki aluemuutoksia kesällä 2019, kun festivaalilta poistuivat erilliset anniskelualueet ja alue muuttui K-18 tapahtumaksi. Uutuutena Satamapuistoon nousi kumppani- ja loungealue runsaine istumapaikkoineen ja erilaisine elämyslaitteineen. 

”Kesällä 2020 tulemme kehittämään entisestään tapahtuma-aluetta ja lisäämään viihtyvyyttä. Panostamme esimerkiksi istumapaikkoihin ja aluevalaistukseen. Yhdessä suosittujen artistien, hämärtyvän heinäkuisen kesäillan ja iloisen festarifiiliksen kanssa saamme varmasti aikaan unohtumattomia elämyksiä”, kommentoi tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Tapahtuma keräsi kuluneena kesänä yleisöä 29 000. Tapahtuman kaikki VIP-liput sekä perjantain ja kahden päivän festivaaliliput myytiin loppuun.

Erikoishintaiset vuoden 2020 festivaalin kolmen päivän festivaali- ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä 31.12.2019 saakka.

Liput:
3 pv 109e
3 pv VIP 265 e
VIP sisältää ruokailun, vip-passin kaulanauhalla, pääsyn festarialueelle ja pääsyn vip-alueelle sekä ilmaisen narikan.

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Pressikuvia: https://bit.ly/2JOkdGS
Kuvaaja Niki Soukkio

Ikäraja: K-18

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali/
@suomipopfestivaali
#suomipopfestivaali #suomipopjyväskylä

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, tuotantopäällikkö, Anniina Havukainen, 040 138 3124‬, anniina.havukainen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys. Se tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.

-->