Sabaton tähdittämään Rockfestiä

Sabaton tähdittämään Rockfestiä

* Ruotsalaiskokoonpano esiintyi Suomessa viimeksi lauantaina, loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla

Rockfestissä, Tampereen Näsijärven rantamaisemissa, uudessa Särkänniemen Tapahtumarannassa esiintyvät kolmen päivän aikana 5.-7.6.2020 rockin nimekkäimmät artistit ja yhtyeet niin meiltä kuin muualta. 

Festivaaleilla nähdään panssaripataljoona Sabaton, modernia metallia tarjoileva Amaranthe sekä Iron Maiden -basisti Steve Harrisin sooloprojekti British Lion.
Kotimaista raskaampaa sarjaa edustavat tunnelmametallin pioneeri Amorphis, maailman suosituimpiin melodisen metallin yhtyeisiin lukeutuva Sonata Arctica, alkuvuonna uuden albumin julkaiseva thrash-metal -joukkue Lost Society, räjähtävästä energiastaan tunnettu Michael Monroe, areenatason rock-orkesteri Apulanta ja laulaja Noora Louhimon johdolla maailmanvalloitusta rytinällä tahkoava Battle Beast

”On mahtavaa päästä esiintymään Rockfesteille – vieläpä omassa kotikaupungissa. Bruce Dickinson on suurin esikuvani heviskenessä. On siis kunnia astua samalle lavalle Iron Maidenin kanssa. Battle Beast tuo Rockfesteille show’n, joka tulee olemaan ikimuistettava niin yleisölle kuin meille”, Noora Louhimo kommentoi.

Tapahtuma julkisti aiemmin marraskuussa pääesiintyjänsä rock-legenda Iron Maidenin sekä harvoin kotimaassaan keikkailevan, Suomen menestyneimmän metallivientiyhtyeen Nightwishin

”Iron Maidenin ja Nightwishin julkistuksen jälkeen lipunmyynti ollut erittäin vilkasta. Tällä hetkellä Rockfestin lipuista on myyty 35%, mikä on festivaalille hieno vauhti, kun tapahtumaan alkuun on vielä yli puoli vuotta aikaa”, sanoo tapahtuman promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Liveltä.

Festivaalin kolmen päivän festivaali-, Premium- ja VIP-lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Artistien ja yhtyeiden esiintymispäivät julkistetaan alkuvuodesta, jolloin myyntiin tulevat myös päiväkohtaiset festivaaliliput. 

Esiintyjät: Iron Maiden (UK), Nightwish, Sabaton (SWE), Amaranthe (SWE), British Lion (UK), Amorphis, Sonata Arctica, Lost Society, Michael Monroe, Apulanta, Battle Beast 

Liput:
3 päivän festariliput 159e, Early bird -hinta voimassa 31.12. saakka.
3 päivän Premium-liput 269e
Sisältää oman sisääntulokaistan, Premium-alueen, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, ja Premium-alueella omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat.
3 päivän VIP-liput 349e
Sisältää oman sisääntulokaistan, VIP-passin ja rannekkeen sekä herkullisen VIP-menu. VIP-alue, josta hyvät näkymät päälavalle, oheisohjelmaa, omat anniskelupalvelut ja wc-tilat. 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Ikäraja: K-18

Lisämateriaalia:
Iron Maiden pressikuvat tästä! 

www.rockfest.fi
@therockfest #rockfest
www.facebook.com/therockfestfi/

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia. 

Rockfest on vuodesta 2017 järjestetty rock- ja metallifestivaali. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisenä vuonna Vantaalla ja siellä esiintyivät muun muassa Rammstein, Evanescence, Guano Apes, Pain, Stam1na ja Mokoma. Vuotta myöhemmin festivaali siirtyi Hyvinkäälle ja sitä tähdittivät yhtyeet kuten Bullet for My Valentine, Judas Priest, Megadeth, Marilyn Manson, Stone Sour, ja Children of Bodom. Kolmas vuosi toi Hyvinkäälle Slipknotin, Def Leppardin, KISSin, Dream Theaterin, Disturbedin ja Within Temptationin sekä lukuisat kotimaiset metallisuuruudet. Nelonen Media Live osti Rockfestin vuonna 2019 ja järjestää tulevan vuoden tapahtuman Tampereella uudessa Särkänniemen tapahtumarannassa Näsijärven maisemissa.

-->