Tikkurila Festivaaliin julkaistaan ensimmäiset esiintyjät – mukana mm. pääkaupunkiseudulla ainoan keikkansa tekevä Tehosekoitin

Tikkurila Festivaaliin julkaistaan ensimmäiset esiintyjät – mukana mm. pääkaupunkiseudulla ainoan keikkansa tekevä Tehosekoitin

– Tehosekoittimen lisäksi esiintyjinä nähdään kotimaisia tähtiä kuten Lauri Tähkä, Vesala, Apulanta ja Ellinoora
– Early Bird -lipunmyynti alkaa torstaina 28.11.

Seitsemättä kertaa Vantaalla järjestettävä Tikkurila Festivaali nousee Hiekkaharjun urheilupuistoon 9.-11.7.2020. Kolmipäiväinen festivaali on tullut tunnetuksi nimekkäästä ohjelmistosta, mutta myös kiinnostavasta VIP-alueesta, jossa on ollut nähtävää ja koettavaa vaativammallekin festivaaliasiakkaalle. Tapahtuma teki viime kesänä kävijäennätyksen, kun Tikkurilaan saapui jättiyleisö, yhteensä 35 000 juhlijaa. 

Heinäkuun toisena viikonloppuna vietettävän festivaalin tunnelmasta vastaa pääkaupunkiseudun ainoan keikkansa Tikkurila Festivaaleilla tekevä Tehosekoitin. Yhtye teki selvää jälkeä niin radioaalloilla kuin keikkarintamalla parikymmentä vuotta sitten. Elämään jäivät klassikot kuten ”Hetken tie on kevyt”, ”Maailma on sun”, ”Pillitä, Elli, pillitä” ja ”Valonkantaja”. Nyt ne kuullaan pitkästä aikaa livenä alkuperäiskokoonpanon esittämänä.

Perinteisesti helteisessä säässä nautitussa Tikkurilassa nähdään myös yksi maamme kärkiviihdyttäjistä, radiolistojen huipulta tuttu Lauri Tähkä, pop-hittien tekijä ja maaginen tulkitsija Vesala, rokkia punk-maustein tarjoileva Apulanta, ”On niin helppoo olla onnellinen”-biisillä aikanaan koko kansan tietoisuuteen ampaissut Olavi Uusivirta sekä voimabiiseistään tuttu ja hiljattain ”Vaaleanpunainen vallankumous” -levyn julkaissut Ellinoora.
Festivaaleilla saadaan nauttia myös kovassa nousussa olevasta Gasellit-kokoonpanosta sekä Berliinissä vuonna 2016 perustetusta ja yli 20 miljoonaa striimanneesta Ida Paul & Kalle Lindroth -duosta.

”Tiksin jengi on aina juhlatuulella ja meno sen mukaista! On mahtavaa olla jälleen viihdyttämässä teitä!”, kommentoi Sipe Santapukki Apulanta-yhtyeestä.

”Viime vuosi osoitti, että kolmipäiväiselle festivaalille on tilausta, kun pelkästään torstai uutena päivänä keräsi lähes 10 000 juhlijaa. Jatkuvasti uusia kävijäennätyksiä tahkoavan festivaalin blind bird –liput myytiin elokuussa hetkessä loppuun. Nyt julkaistaan osa ohjelmistosta. Lisää kiinnostavia artistijulkaisuja on luvassa lähiaikoina”, lupaa tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm Nelonen Media Liveltä.

Tikkurila Festivaalin Early Bird -lippujen myynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä torstaina 28.11. klo 9. Early Bird -hinta on voimassa vuoden loppuun saakka. 

Esiintyjät:
Tehosekoitin, Lauri Tähkä, Apulanta, Ellinoora, Olavi Uusivirta, Vesala, Gasellit, Ida Paul & Kalle Lindroth 

Liput:
3 pv 119e
3 pv Silver Vip 199e
3 pv Golden Vip 299e 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: S
Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18.

tikkurilafestivaali.fi/
www.facebook.com/tikkurilafestivaali/
@tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali

Lisätiedot:
Nelonen Media Live Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

Nelonen Media Live Oy on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia. 

-->