Iskelmä Festivaali Himoksella ja Porissa alkaa tällä viikolla!

Iskelmä Festivaali Himoksella ja Porissa alkaa tällä viikolla!

iskelma-cc-88-festivaali_petri-saarelainen_lowres.jpg

Iskelmä Festivaali juhlitaan tällä viikolla tuplana. Jämsän Himos Parkissa tapahtuma alkaa jo etkoilla keskiviikkona 28.6. ja varsinainen festivaali vietetään torstaista lauantaihin 29.6.-1.7. Porin Kirjurinluoto Areenalla puolestaan vietetään iskelmän juhlaa perjantaista lauantaihin 30.6.-1.7.

Yksi laajimmista kotimaisen musiikin estradeista
Suureen suosioon nousseet Iskelmä Festivaalit tarjoavat tänäkin vuonna laajan skaalan Suomen kärkiartistien keikkoja, kun lavoille nousevat muun muassa Suomen suurin pop-yhtye Haloo Helsinki!, Ohikiitävää, Kaksi puuta, Sinun vuorosi loistaa ja Jotain niin oikeaa -jättihiteistään tunnettu Juha Tapio, yksi Suomen kuumimmista viihdyttäjistä Erika Vikman, viimeistä keikkakesää viettävä Popeda, juuri uuden Ahvenanmaa-biisin julkaissut, koskettava tulkitsija Suvi Teräsniska ja pitkästä aikaa livenä nähtävä Anna Eriksson.

Himoksen kahdella lavalla nähdään yhteensä liki 30 artistia ja Porissa yhdellä päälavalla toistakymmentä eli yhteensä Iskelmä Festivaaleilla koetaan liki 50 keikkaa. 
Molemmat festivaalialueet on kehitetty tapahtumakäyttöön ja viihtyisiä puitteita lisäävät alueiden monipuoliset ruoka- ja juomapalvelut sekä muut ostosmahdollisuudet.
Porin Iskelmä Festivaali syntyi pari vuotta sitten ja se on ollut kaikkina vuosina loppuunmyyty. Himoksella puolestaan on juhlittu jo vuodesta 2009 alkaen ja tapahtuma on kerännyt yleisöä keskimäärin jopa yli 30 000.

Vakiintuneet festivaalit keräävät yleisöä
Iskelmä Festivaali on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen musiikin suurtapahtumana, jonka lippuja myydään ympäri vuoden.

”Ihmiset luottavat vakiintuneisiin festivaaleihin ja positiivisiin kävijäkokemuksiin. Sitä Iskelmä Festivaalit tarjoavat tänäkin vuonna. Olemme varmistaneet, että puitteet ja palvelut sekä ohjelma toimivat ja ovat aikuisen yleisön makuun. Legendaariset ’Iskelmät’ ovat monelle kesän ja koko vuoden traditio. Tapahtumassa kohtaavat sulassa sovussa iloisella kesämielellä eri ikäryhmät ympäri maan”, kommentoivat vastaavat tuottajat Laura Väli-Torala ja Marko Salo.

”Tapahtuman lippuja ostetaan jo edellisen päätyttyä ja myynti jatkuu koko vuoden. Lipunmyyntitilanne näyttää tällä hetkellä hyvin positiiviselta. Iskelmä Festivaaleille tyypillisesti liput kannattaa hankkia ennakkoon, mikäli mielii päästä tapahtumaan mukaan”, vastaavat tuottajat jatkavat.

Lippuja festivaaleille on vielä saatavissa Lippupisteessä ja Tiketissä.

Iskelmä Festivaali 
Himos 29.6.-1.7.
Pori 30.6.-1.7.

Liput: Lippu.fi ja Tiketti

Ikäraja: K18

Pressikuvat (Himos) tästä!  

Pressikuvat (Pori) tästä!  

Online:
www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali 
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit 

-->