Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan jo 31. kerran 5.12. – ensimmäinen esiintyjä julki

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan jo 31. kerran 5.12. – ensimmäinen esiintyjä julki

iloinen_itsena-cc-88isyys_2023_wiskari.png

Tampereen kuuluisa maamerkki Original Sokos Hotel Ilves järjestää vuotuiset, kaikille avoimet itsenäisyysjuhlat tiistaina 5.12.
Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -nimellä vietettävä juhla järjestetään nyt 31. kerran. Luvassa on jälleen kotimaisten kärkiartistien keikkoja ja muuta viihdettä, monipuoliset juomavalikoimat ja menut sekä yhdessäoloa ja verkostoitumista. Käytössä on laajasti Ilveksen katutason ja alakerran tiloja eli viihtyisä aula ja Ball Room, ravintola Amarillo, Pub Ukkonooa, Lynx Bar & Cafe ja Ilves Bar & Night.

Ensimmäinen esiintyjä julki
Tapahtumassa esiintyy Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Suomenmuotoisen pilven alla, Tässäkö tää oli ja Elämän kova koulu biiseistään tunnettu suomipopin kärkiartisti Arttu Wiskari.
”Hienoa päästä juhlimaan itsenäistä Suomea juuri Tampereelle. Ilveksen iloinen itsenäisyys onkin tuttu tapahtuma, jossa olen ainakin kerran aikaisemmin ollut esiintymässä. Mieleen on jäänyt tyylikäs juhla, jossa osataan kuitenkin ottaa rennosti ja ilo irti”, Wiskari kommentoi.

Lisää esiintyjiä ja muuta ohjelmaa julkaistaan kesän ja alkusyksyn aikana.

Uudistunut juhla
Tämän vuoden itsenäisyysjuhlat ovat kokeneet hieman päivitystä. Muun muassa pukukoodia on päivitetty vastaamaan tämän päivän tottumuksia. Iltapukupukukoodin rinnalle on tullut vaihtoehdoksi cocktail-henkinen pukeutuminen, mikä on edelleen juhlan luonteelle ominaisesti juhlavaa ja tyylikästä. Tapahtuman esiintyjävalinnoilla on pyritty tekemään juhlasta kiinnostava myös nuorten aikuisten keskuudessa. 

”Ilveksen uudistuksesta ja poikkeusvuosista johtuen tapahtuma oli kolme vuotta ’tauolla’ ja viimevuotisen tapahtuman vastaanotto hieman jännitti. Palaute oli kuitenkin erittäin hyvää – itsekin olimme uuteen starttiin erittäin tyytyväisiä. Tästä inspiroituneina olemme jo pitkällä tämän vuoden tapahtuman suunnittelussa. Tuleva ohjelmatarjonta tulee sopimaan kaikille rennosta, mutta juhlavasta tapahtumasta kiinnostuneille – ikään katsomatta. Tapahtumasta tulee upea ja juhlava unohtamatta tapahtuman luonteeseen kuuluvaa iloisuutta ja sopivaa manselaista rentoutta ja välittömyyttä”, sanoo Original Sokos Hotel Ilveksen hotellinjohtaja Marco Sylvelin.

Lipunmyynti on alkanut – myös erikoishintaista majoitusta saatavilla 
Lipunmyynti legendaarisiin itsenäisyysjuhliin on alkanut Lippupisteessä. Early Bird -tuplalippu on myynnissä hintaan 49 euroa ja se sisältää kahden henkilön sisäänpääsyn juhlailtaan. Early Bird -lippu on myynnissä 12.7. saakka. Yksittäiset liput myydään 39 euron hintaan. Original Sokos Hotel Ilves tarjoaa myös erikoishintaista majoitusta, josta löytyy lisätietoa hotellin verkkosivuilta.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys ti 5.12.
Original Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere

Ovet: klo 18.00

Liput: Lippu.fi

Majoitus: https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/ilveksen-iloinen-itsenaisyys-majoitustarjous/026066783_419563

Online:
https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves
https://www.facebook.com/ilvekseniloinenitsenaisyys
IG: Ilveksen Iloinen Itsenäisyys

-->