Iskelmä Festivaali nautitaan kesällä tuplana – Himoksen ja Porin ohjelma valmis!

Iskelmä Festivaali nautitaan kesällä tuplana – Himoksen ja Porin ohjelma valmis!

iskelma-cc-88-festivaali_petri-saarelainen_lowres.jpg
Kuva: Petri Saarelainen

Kotimaisen kevyen musiikin vuotuinen pääjuhla Iskelmä Festivaali juhlitaan Himoksella ja Porissa kesä-heinäkuun taitteessa, Himoksella kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 29.6.-1.7. ja Porissa kahden päivän ajan 30.6.-1.7.

Festivaaliin on kiinnitetty runsas joukko kotimaisia tähtiartisteja. Molempien tapahtumien ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä. Katso koko ohjelma: www.iskelmafestivaali.fi 

Runsas valikoima maamme eturivin artisteja
Tapahtuma on saanut lisää uusia esiintyjiä. Himoksella ja Porissa lavalle nousevat laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa, ’On niin helppoo olla onnellinen’ -hitillä koko kansan tietoisuuteen vuosituhannen alkupuolella noussut Olavi Uusivirta ja tulevana kesänä musiikin saralla aktivoituva Anna Eriksson. Porissa esiintyy myös laulaja-lauluntekijä ja vuonna 2021 Emma-pöydän putsannut BEHM.

Himoksella juhlitaan myös Suomen eturivin iskelmätekijän, tulevan perjantain Iskelmä Gaalassa viidessä kategoriassa ehdolla olevan Laurin Tähkän, rohkeasta show’staan tunnetun Erika Vikmanin, uransa viimeistä festarikesää viettävän Popedan sekä rap-artistin ja yhden Suomen valovoimaisimman viihdyttäjän Elastisen tahdissa.
Himoksen kutsuun ovat vastanneet myöntävästi myös suomirock-legenda J.Karjalainen, bilejyrä Teflon Brothers, laaja-alaisesta repertuaarista tunnettu Samuli Edelmann, juuri ’Sytytä mut’ -biisin julkaissut Antti Ketonen, iskelmätähti Suvi Teräsniska, pop-hiteistään tuttu Irina, tarinallisista kappaleistaan tunnettu Vesterinen Yhtyeineen, viihdetaiteilija Laura Voutilainen ja monilahjakas, nuori iskelmätulokas, ’Minä sydän sinä’ -biisillä läpilyönyt Frans Harju.
Himoksella juhlat käynnistyvät tuttuun tapaan jo keskiviikkona etkoilla. Himoksen etkoista kerrotaan lisää kevään aikana.

Iskelmä Festivaali Pori kolmatta kertaa – aiemmat tapahtumat loppuunmyyty
Porin Iskelmä Festivaali järjestetään kolmatta kertaa. ”Iskelmä Festivaali on otettu Porissa avosylin vastaan. Se on ollut molempina vuosina loppuunmyyty, joten paikalle mielivien kannattaa hankkia liput ajoissa. Erityisesti VIP-liput liikkuvat nyt ennätystahdissa molemmissa tapahtumissa”, kommentoi tuotantopäällikkö Krista Heinonen

Yhteensä liki 40 keikkaa maamme ykkösartisteilta, luvassa hittikavalkadi
Tapahtumien promoottori Janne Tamminen on ahkeroinut artistikiinnitysten osalta. Iskelmä Festivaaleilla nähdään noin 40 keikkaa. ”Ohjelma on monipuolinen katsaus kotimaisen musiikin ykkösnimiin ja kovimpiin tuoreisiin artisteihin. Luvassa on siis melkoinen hittikavalkadi. Himoksella viime kesänä kovasti kaivattu Lauri Tähkä nähdään tänä kesänä Himoksella finaalipäivän eli lauantain pääesiintyjänä, johon koko Iskelmä Festivaali huipentuu.” 

Himoksen ja Porin Iskelmä Festivaalien lipunmyynti on käynnissä kaikkien lipputyyppien osalta Tiketissä ja Lippupisteessä.  

OHJELMA – PORI 30.6.-1.7.2023
Perjantai:
Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Olavi Uusivirta, Anna Eriksson, Olli Halonen 
Lauantai: Haloo Helsinki!, Samu Haber, BEHM, Arttu Wiskari, Erin, STIG 

OHJELMA – HIMOS 29.6.-1.7.2023
Torstai
: Juha Tapio, Popeda, Vesterinen Yhtyeineen, Ressu Redford, Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta 
Perjantai: Haloo Helsinki!, Samu Haber, Arttu Wiskari, Samuli Edelmann, Erin, Erika Vikman, Teflon Brothers, STIG, Frans Harju
Lauantai: Lauri Tähkä, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Elastinen, Laura Voutilainen, Irina, Antti Ketonen, Olli Halonen, Anna Eriksson

LIPUT
Liput (Pori / Himos)
alkaen 85e / 99e + mahdolliset toimituskulut
VIP-Liput (Pori / Himos) alkaen 145e / 159e + mahdolliset toimituskulut
Lipunmyynti Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Pressikuvat (Himos) tästä!
Pressikuvat (Pori) tästä!

Media-akkreditointi avautuu keväällä. Seuraa verkkosivuja. 

Online:
www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali 
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit 

-->