Suomen Komediateatterin Viimeinen illuusio marssittaa Peacock-näyttämölle taikuutta rakastavia huippuesiintyjiä

Suomen Komediateatterin Viimeinen illuusio marssittaa Peacock-näyttämölle taikuutta rakastavia huippuesiintyjiä

viimeinen-illuusio.jpg

Suomen Komediateatteriin on tänä keväänä valmistumassa uusi kotimainen kantaesitys Viimeinen Illuusio, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Niina Lahtinen. Alkuperäisidean ovat luoneet teatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen ja Janne Kataja. Konseptoinitivaihe toteutettiin Jannen ja Kitin yöllisissä puheluissa, joissa he maailman parantamisen lisäksi jakoivat kiinnostustaan taikuuteen. 

Lopputuloksena on hauska näytelmä rakkaudesta ja mustasukkaisuudesta. Uskon, että sen parissa lumoutuvat sekä aikuiset että lapset, Niina Lahtinen kertoo. 

Tarina vie katsojat menneisiin vuosiin, vanhaan Peacockiin, jossa oli oikeastikin maailmankuuluja taikureita esiintymässä. Ohjaajana minua kiehtoo ne kaikki mahdollisuudet, jota taikuus meille tarjoaa. Tässä esityksessä voi tapahtua mitä tahansa. Oma mittava kokemukseni taikuuden parissa keskittyy lähinnä Janne Katajan ja Aku Hirviniemen taikuriavustajana toimimiseen, hän nauraa. 

Viimeinen illuusio tarjoilee hätkähdyttävää magiikkaa, viihdyttäviä taikatemppuja sekä musiikin ja komedian juhlaa koko perheelle. Hauskassa tarinassa palataan taikashown menestysvuosiin ja selvitetään viimein, mitä kulisseissa ja estradilla oikeasti tapahtui. Mikä oli dramaattinen viimeinen illuusio, johon taikuus Linnanmäellä päättyi? 

Viimeinen illuusio marssittaa estradille taikuutta rakastavia huippuesiintyjiä. Ammattitaikuri Joni Pakanen sekä taikuri ja koomikko Janne Kataja avustajanaan komedienne Kiti Kokkonen, tarjoavat naurua ja hämmästyttäviä elämyksiä koko perheelle. Esitystä rytmittää Katja Lapin yhden naisen orkesteri. Epookkisen maailman näyttämölle luo lavastaja Peter Ahlqvist

Viimeinen illuusio, ensi-ilta Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä, Tivolikuja 1, 29.4.2023. 

Näyttämöllä:
Janne Kataja
Kiti Kokkonen
Joni Pakanen
Katja Lappi

Esitykset:
Pe 28.4. klo 19 (Ennakkonäytös)
La 29.4. klo 17 (Ensi-ilta)
Pe 5.5. klo 19
La 6.5. klo 14 ja klo 17
Pe 12.5. klo 19
La 13.5. klo 14 ja klo 17
La 20.5. klo 14 ja klo 17
To 25.5. klo 19
La 27.5. klo 14 ja klo 17
Pe 2.6. klo 19

Liput: alkaen 44e

Lipunmyynti: https://www.lippu.fi/artist/suomen-komediateatteri/viimeinen-illuusio-3247627/

Pressikuvat: https://suomenkomediateatteri.fi/media/

https://suomenkomediateatteri.fi/esitykset/viimeinen-illuusio/
IG @suomenkomediateatteri // FB suomen komediateatteri // 

-->