Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma julki!

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma julki!

tammerfest_kuvituskuva.jpg
Kuva: Julius Konttinen

Idyllisen Tammerfestin pääkonsertit järjestetään jälleen Pyhäjärven rantamaisemissa aivan Tampereen ydinkeskustassa Ratinanniemessä 20.-22.7.2023. Tapahtuma kerää yhteensä keskikokoisen kaupungin verran juhlijoita niin Ratinanniemeen kuin alueen klubeille.

Tammerfestin pääareenan Ratinanniemen ohjelma
Tammerfestin pääareena Ratinanniemessä tarjoaa läpileikkauksen vuoden kiinnostavimpaan kotimaiseen musiikkiin, kun ohjelmistoon on kiinnitetty Suomen tunnetuimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Apulanta, bilejyrä Portion Boys, Sunrise Avenuesta soolouralle siirtynyt Samu Haber, suorapuheisista lyriikoista tunnettu rap-yhtye Gasellit, 2000-luvun suosikkiyhtye ja viime vuonna paluun uudella levyllä tehnyt Scandinavian Music Group, Maradona, Pämppää ja Lähiöunelmii biiseistään tunnettu Teflon Brothers, pop-duo Ida Paul & Kalle Lindroth, juuri Emmoja kahminut BESS ja Minä sydän sinä -hitillä läpilyönyt Frans Harju.
Jo aiemmin julkaistuja festivaalin esiintyjiä ovat VV, Haloo Helsinki!, Arttu Wiskari, Elastinen, Suvi Teräsniska ja Olavi Uusivirta.
Tammerfestin päätöspäivään on luvassa vielä kaksi isoa kotimaista kiinnitystä, jotka julkistetaan myöhemmin. 

Festivaali näkyy koko kaupungissa
”Tammerfest on vakiinnuttanut paikkansa paitsi Tampereen myös koko Suomen kesässä. Kaupunki sykkii festaritunnelmaa ja houkuttelee paikalle runsaasti myös alueen ulkopuolisia juhlijoita. On hienoa, että saimme jälleen laajasti eri musiikkigenrejen edustajia ohjelmistoon, ja vastattua laajan yleisön toiveisiin. Vielä jäi vakan alle pari nimeä, jotka julkistetaan kevään ja kesän aikana!”, kommentoi promoottori Janne Tamminen

Tammerfestin ikärajaksi 18 vuotta 
Tulevana kesänä Tammerfest on aikuisten festivaali, kun koko Ratinanniemen alue noudattaa 18 vuoden ikärajaa. ”Ikärajamuutos sujuvoittaa liikkuvuutta, kun alueen sisällä raja-aitoja voidaan vähentää merkittävästi. Tämä myös lisää viihtyvyyttä. Asiaa selvitettiin kuullen kaikkia osapuolia. Yleisöstä 1% on ollut aiemmin alaikäisiä ja alaikäisten kävijöiden määrä on ollut laskusuunnassa vuosittain. 
Tapahtuma on jatkossakin kiinnostunut kehittämään kaupunkiohjelmaa kaikenikäisille ja käy tästä aktiivista sisäistä ja ulkoista keskustelua”, summaa tuotantopäällikkö Jonna Pihkala ja jatkaa lipunmyynnin osalta: ”Tammerfestin lauantain VIP on hetkenä minä hyvänsä loppuunmyyty. Myös muut VIP-liput sekä kaikki festarilipputyypit liikkuvat nyt vilkkaasti. Ostopäätöstä ei kannata sysätä kovin pitkälle, mikäli mielii paikalle”.

Tammerfestin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. 

TAMMERFEST 20.-22.7.2023
Ratinanniemi, Tampere

OHJELMA
Torstai
: Apulanta, Gasellit, Teflon Brothers, BESS, Scandinavian Music Group
Perjantai: VV, Samu Haber, Elastinen, Portion Boys, Ida Paul & Kalle Lindroth, Frans Harju
Lauantai: Haloo Helsinki!, TBA, Arttu Wiskari, TBA, Suvi Teräsniska, Olavi Uusivirta

LIPUT
Liput
alkaen 95e + toimituskulut
VIP-liput alkaen 155e + toimituskulut
Lipunmyynti Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Pressikuvat tästä!

Media-akkreditointi avautuu keväällä. Seuraa verkkosivuja.

-->