Wanaja Festivalin esiintyjät ja päiväkohtainen ohjelma julki!

Wanaja Festivalin esiintyjät ja päiväkohtainen ohjelma julki!

wanaja-festival-kuvituskuva.jpeg
Kuva: Julius Konttinen

Luonnonkauniissa Hämeenlinnan Linnanpuiston rantamaisemissa 7.-8.7. vietettävässä Wanaja Festivalissa nähdään jälleen laaja kirjo kotimaisia tähtiesiintyjiä. Koko ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä.

Perjantaina lavalle nousevat areenatason rock-yhtye Haloo Helsinki!, kansainvälisiltä vesiltä välillä Suomeen ehtivä The Rasmus, rohkeasta show’staan tunnettu Erika Vikman, pop-artisti Olavi Uusivirta sekä Roy Orbison -biisistä ja Kuningaskobra-tulkinnasta tunnettu STIG.

Lauantaina festareilla esiintyvät Tarkenee, Hehkuu ja Ikuinen vappu biiseillään takuuvarmat juhlat käynnistävä JVG, Sunrise Avenuesta soolouralle startannut Samu Haber, suomirockin edelläkävijä J. Karjalainen, tarinallisia lyriikoita tarjoileva Vesterinen Yhtyeineen, persoonallisesta äänestä ja liikuttavasta tulkinnoista tunnettu Erin ja laulaja-lauluntekijä Yona.

Ohjelma on rakennettu asiakaspalautteen pohjalta
”Olemme kuunnelleet asiakkaidemme esiintyjätoiveita ja rakentaneet Suomen kauneimmalle festivaalialueelle Suomen kauneimman ohjelman! Luvassa on niin vauhdikasta show-meininkiä kuin tunteikkaita tulkintoja. Wanajassa viihtyy varmasti koko päivän ja illan!”, lupaa promoottori Janne Tamminen

Ripaus luksusta festarikokemukseen
”Viime vuonna toimme vipin lavan läheisyyteen ja saimme tästä paljon hyvää palautetta. Tänäkin vuonna Vipistä on loistavat näkymät lavalle sekä tietenkin vip-tasoiset palvelut. Nämäkin liput liikkuvat nyt ennätystahtiin”, sanoo tuotantopäällikkö Jonna Pihkala

Wanaja Festival on nyt K18
Wanaja Festival on tänä kesänä aikuisten festivaali eli koko alueelle on 18 vuoden ikäraja. Alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, joten ylimääräisiä sisäaitauksia ei tarvita, mikä sujuvoittaa kulkemista ja lisää entisestään Wanaja Festivalin tavaramerkiksi noussutta viihtyvyyttä. 

Festivaalin lipunmyynti on kaikkien lipputyyppien osalta käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. 

WANAJA FESTIVAL 7.-8.7.2023
Linnanpuisto, Hämeenlinna

OHJELMA
Perjantai: Haloo Helsinki!, The Rasmus, Erika Vikman, Olavi Uusivirta, STIG
Lauantai: JVG, Samu Haber, J. Karjalainen, Vesterinen Yhtyeineen, Erin, Yona

LIPUT
Liput alkaen 75e + toimitusmaksut
VIP-liput alkaen 119e + toimitusmaksut
Lipunmyynti Tiketti ja Lippu.fi

Pressikuvat tästä!

Media-akkreditointi avautuu keväällä. Seuraa verkkosivuja.

-->