Iskelmä Festivaali yleisöennätykseen – Himoksella juhli 36 000

Iskelmä Festivaali yleisöennätykseen – Himoksella juhli 36 000


Kuva: Niki Soukkio

11. kertaa järjestetty Himoksen Iskelmä Festivaali keräsi kolmen päivän aikana paikalle tapahtuman historian suurimman yleisön, yhteensä 36 000 juhlijaa. Tapahtuman VIP-liput oli loppuunmyyty jo ennakkoon. Lauantain liput myytiin loppuun portilta. 

”Iskelmä Festivaalin ovat löytäneet niin nuoret kuin aikuiset. Täällä on rento ja loistava yhteisöllinen meininki. Monelle tapahtumasta onkin tullut yksi kesän kohokohdista, ja johon valmistaudutaan jo hyvissä ajoin”, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Tänä vuonna VIP-alue siirtyi lavan läheisyyteen ja ranta-alue oli yleisön käytössä. Terassiravintola Riemu sisävessoineen palveli nyt koko juhlaväkeä. 

Tapahtuma tarjoili yli 30 eri keikkaa. Suurimman suosion keräsivät muun muassa Lauri Tähkä, Popeda ja Juha Tapio. Tänään esiintyvät vielä Kaija Koo, Apulanta ja Raskasta Iskelmää -kokoonpano sekä parhaillaan lavalla nähtävä J.Karjalainen.

Tapahtumassa oli ohjelmaa kahdella lavalla sekä Himos Areenassa. Lisäksi tarjolla oli runsaasti oheisohjelmaa bingosta tietovisoihin ja karaokesta tanssikursseihin. Ranta-alueella yleisö pääsi suppailemaan sekä Terassiravintola Riemussa loihtimaan festarikampauksen, tuunaamaan lasinalusen ja kokeilemaan huvipuistoista tuttuja pelikoneita.

Alueen runsas mökkikapasiteetti oli jälleen täynnä. Lisäksi majoittujia oli BOX-mökeissä, hotellissa sekä usealla laajalla karavaanari- ja teltta-alueella.

Iskelmä Festivaali jälleen ensi vuonna 25.-27.6. Lipunmyynti alkaa Tiketissä tulevana maanantaina 1.7. klo 9.00 ja majoitusmyynti HimosLomien myyntipalvelussa jo klo 8.00. Caravan-paikkojen myynti avataan tuttuun tapaan 10.10.

Pressikuvia: https://bit.ly/2XamBf0
Kuvaaja Niki Soukkio

www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit

Lisätiedot:
Nelonen Media Live, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen, 040 138 3124, anniina.havukainen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live, Promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, Tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija.holm@propromotion.fi

-->