Iskelmä Festivaalin juhlavuoden artistilista täydentyy – Mukana mm. Katri Helena, Samuli Edelmann ja Raskasta Iskelmää

Iskelmä Festivaalin juhlavuoden artistilista täydentyy – Mukana mm. Katri Helena, Samuli Edelmann ja Raskasta Iskelmää

* Iskelmä Festivaali 28.-30.6. – 10 vuotta, kolme päivää juhlaa, neljä lavaa, yli 40 artistia
* Uudet artistijulkistukset Katri HelenaEllinooraMikko HarjuSamuli Edelmann sekä ensimmäisen ja kesän ainoan kerran nähtävä Raskasta Iskelmää
* Päiväkohtainen ohjelma julki ja päiväliput myyntiin

Iskelmä Festivaali viettää 10-vuotisjuhlaansa tänä vuonna näyttävästi. Luvassa on kolme päivää silkkaa kotimaisen musiikin ilotulitusta, mukana parhaat tähtiartistit. Kaikkiaan esiintyjiä nähdään kolmen päivän aikana yli neljäkymmentä.

Festivaali on aiemmin julkistanut jo mittavan artistilistauksen, mukana mm. Haloo Helsinki!, Nylon Beat, PopedaLauri TähkäTuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Jari Sillanpää, Anna ErikssonLaura Voutilainen sekä Matti ja Teppo.Heidän lisäkseen festivaalilla nähdään kotimaisen iskelmän kiintotähti, 55-vuotistaiteilijajuhlaansa tänä vuonna juhliva Katri Helena, Vuoden tulokkaana 2017 Iskelmä Gaalassa palkittu ja hiteistään ”Leijonakuningas” ja ”Elefantin paino” tunnettu Ellinoora sekä laulaja-lauluntekijä Mikko Harju, jokapalkittiin Vuoden tulokkaana 2018. Hänen hittinsä ”Sinä Riität” soi viime kesän Iskelmä Festivaalin after moviessa. Iskelmä Festivaalin nimekkääseen esiintyjäjoukkoon liittyy keväisen 50-vuotiskiertueensa jälkeen myös Samuli Edelmann.

Iskelmä Festivaalin yllättäjä on Raskasta Iskelmää. Suosituista Raskasta Joulua -konserteista tuttu spektaakkelimaisen massiivinen show laittaa tutut iskelmät uuteen kuosiin. Solisteina on kova kolmikko: Sonata Arcticasta tuttu Tony Kakko, ”Purppuraa” -singlensä viime vuonna julkaissut JP Leppäluoto sekä Voice Of Finland -laulukilpailusta tähdeksi ponnistanut Antti Railio. Settilistaa he suostuvat tässä vaiheessa avaamaan sen verran, että mukana voi hyvinkin olla Freemanin hitti ”Ajetaan tandemilla” ja Dannyn ”Seitsemän kertaa seitsemän”. Raskasta Iskelmää ensimmäisen ja kesän ainoan kerran vain Iskelmä Festivaalilla perjantaina 29.6.

Iskelmä Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julki ja samalla käynnistyy päivälippujen myynti. Lisää artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana.

Iskelmä Festivaali 28.-30.6., Himos Park Jämsä

Päiväkohtainen ohjelma:
TO: Juha Tapio, Apulanta, Kaija Koo, Katri Helena, Suvi Teräsniska, Anna Eriksson, Hurma, Lemmenlautta
PE: Raskasta Iskelmää, Popeda, Neon 2, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Roope Salminen & Koirat, Laura Voutilainen, Matti ja Teppo, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Ellinoora, Taikakuu, Myrskytuuli
LA: Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Yö, Neljänsuora, Samuli Edelmann, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Mikko Harju, Matti Silmu, Erika Vikman

Päiväkohtainen lipunmyynti käynnistyy:
3 päivän liput to-la 125 €
2 päivän liput pe-la 105 €
1 päivän liput 75 €
3 päivän VIP-liput 320 €
2 päivän VIP-liput 234 €
1 päivän VIP-liput 149 €

VIP-lippu sisältää: pääsyn festivaalialueelle sekä Riemun VIP-terassille, josta on erinomainen näkyvyys päälavalle, VIP-passin kaulanauhalla, oman sisäänkäynnin alueelle, VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolatiskit ja VIP-henkilökunta, Buffet-ruokailun, maksuttoman narikkapalvelun, vesiwc-tilat ja myöhemmin keväällä julkaistavaa oheisohjelmaa.

Lippujen myyntipaikat: Tiketti ja Lippupiste

Majoitus
Himoksen mökit ja sähköiset caravanpaikat on loppuunvarattu. Mahdollisesti vapautuvia kohteita voi kysellä Himoslomat keskusvaraamosta p. 020 711 9200.
Sähköttömät caravanpaikat ja autopaikat myydään festivaaliporteilta saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin alueella on tilaa.
Telttapaikka leirintäalueella on festarilipun ostaneelle asiakkaalle maksuton.

www.facebook.com/iskelmafestivaali
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit