Likkojen Lenkki 30 vuotta – Pääesiintyjänä Elastinen

Likkojen Lenkki 30 vuotta – Pääesiintyjänä Elastinen

* Lenkkien ohella uutuutena Rock the City -kaupunkisuunnistus
* Paras Puku -kisassa muistellaan ysäriä

 

Yksi Pirkanmaan tunnetuimmista sportti- ja viihdetapahtumista Likkojen Lenkki laittaa pöydän koreaksi lauantaina 19.5. Tapahtuma viettää 30-vuotisjuhlaa ja osallistujina ovat taas tuhannet yhdessäolosta, liikunnasta ja rennosta tunnelmasta nauttivat naiset.

Pääesiintyjänä nähdään sporttinen Elastinen. Kyseessä on artistin ainoa kevään ulkoilmakonsertti Tampereella ja se sisältyy Likkojen Lenkin osallistumismaksuun. Ikärajattomaan konserttiin on myös erillinen lipunmyynti tarjolla niille, jotka eivät osallistu itse Likkojen Lenkki -tapahtumaan. Päivän aikana tapahtumassa esiintyvät myös Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari.

Uutuutena Rock The City -kaupunkiseikkailu
Perinteisten 10 kilometrin juoksulenkin sekä 2,5 ja 7,5 kilometrin kävelyreitin lisäksi tarjolla on ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Uutuutena on Rock The City -kaupunkiseikkailu, joka on uudenlainen ja viihdyttävä tapa nauttia liikunnasta ja keväisestä Tampereesta. Osallistumista varten tarvitaan vain ActionTrack-sovellus älypuhelimelle. Seikkailulle voi lähteä yhdessä ystävän tai maksimissaan neljän hengen joukkueen kesken.

”Rock the City on viihdyttävä tapa nauttia yhdessäolosta, liikunnasta ja tutustua samalla Tampereeseen hiukan uudenlaisella tavalla”, kommentoi tapahtuman pitkäaikainen tuottaja Niina Seppänen.

Paras pukeutuja palkitaan
Moni tapahtumaosallistuja on pukeutunut tapahtumaan vuotuisen teeman mukaan. Tämän vuoden teema on ihana kamala ysäri. Paras Puku -kisan voittajille on luvassa tuotepalkintoja. Lisätietoa kisasta: http://www.likkojenlenkki.fi/paras-puku/

Likkojen Lenkki on suunnattu kaikille naisille ikään ja taustaan katsomatta. Mukana on runsaasti paitsi yksilöliikkujia myös ryhmiä. ”Ei tarvitse olla himoliikkuja osallistuakseen tapahtumaan. Tärkeintä on hyvä meininki  ja yhdessäolo. Tapahtumasta saa voimaannuttavaa energiaa ja hyvää oloa”, Seppänen toteaa.

Ilmoittautuminen mukaan on mahdollista aivan tapahtumapäivään saakka, mutta liput kannattaa lunastaa 31.3. mennessä ennen kuin alempi maksuporras sulkeutuu. Osallistumismaksu sisältää lenkkien ja eri liikuntavaihtoehtojen lisäksi Elastisen, Pete Parkkosen ja Arttu Wiskarin keikat sekä lounaseväspaketin. Lisäksi reittien varrella on tankkauspisteitä.

LIKKOJEN LENKKI
La 19.5. klo 12-20, Pyynikin kenttä
12.00 Tapahtuma alkaa
12.30 Pete Parkkonen
13.15 Lähtöryhmiin valmistautuminen
13.45 Alkujumppa ja reiteille lähdöt sekä Rock The City -kaupunkiseikkailun startti
14.00 – 15.30 Ohjatut, energiset liikuntatunnit Tapahtumatorilla
16.15 Arttu Wiskari
17.15 Paras Puku -kisan palkintojenjako, teemana: Ihana-kamala Ysäri
18.30 Elastinen, ikärajaton konsertti (sis. Likkojen Lenkin osallistumismaksuun, konserttiin on myös erillinen lipunmyynti)
20.00 Tapahtuma päättyy

Liput:
Likkojen Lenkki, alkaen 38e, 1.4. alkaen 43e
Elastisen konsertti alkaen 14e

Lipunmyynti: http://www.likkojenlenkki.fi/tampere/ilmoittautuminen/

Medialle: http://www.likkojenlenkki.fi/yhteystiedot/media/

www.likkojenlenkki.fi/
www.facebook.com/likkojenlenkki/
www.instagram.com/likkojenlenkki
@likkojenlenkki #likkojenlenkki