Iskelmä Festivaalin ohjelma valmis ja aikataulut julki

Iskelmä Festivaalin ohjelma valmis ja aikataulut julki

* Himos Areenan esiintyjät julkaistaan nyt – päivällä Areenalla tanssitaan
* Festivaalialue uudistuu, ranta-alue käyttöön

 

Iskelmä Festivaalin tarkempi aikataulu on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla www.iskelmafestivaali.fi.
Koko tapahtuman torstaina aloittaa Laura Voutilainen ja lauantaina päättää Apulanta. Kolmeen päivään mahtuu yli 30 artistia ja keikkaa. Mukana ovat muun muassa Lauri Tähkä, Ville Valo & Agents, Chisu, Juha Tapio, Eppu Normaali, J.Karjalainen, Kaija Koo ja lukuisat muut kotimaiset eturivin artistit.

Himos Areenan ohjelmisto
Himos Areenalla festarialueen ytimessä esiintyvät Samae Koskisen Korvalääke, Maustetytöt, Ilta, Paul Elias, Vilma Alina sekä debyyttinsä Iskelmägaalassa tehnyt Mikko Siltala & Pauliina Puurila & Thank God it’s AamuKlubi Band. Päivisin areenalla on mahdollisuus osallistua tanssikursseille. Himos Areenan ohjelman korkkaa jo keskiviikkona 26.6. karavaanareiden bileissä Markku Aro

Alue uudistuu
Iskelmä Festivaali on kymmenessä vuodessa kolminkertaistanut yleisömääränsä. Aluetta on kehitetty ja tulevaksi kesäksi alue kokee jälleen uudistuksen, kun uusi festariranta festivaalialueen välittömässä läheisyydessä aukeaa yleisön käyttöön.

”Rannalla yleisö voi pistäytyä pulahtamassa, istuskella hiekalla, nauttia aurinkoisista kesäpäivistä ja ylipäätään ottaa paussia festarisykkeestä. Kulku rantaan tehdään suoraan festivaalialueelta”, kommentoi tuotantopäällikkö Anniina Havukainen. 

Myös festivaalin VIP-alue kokee muutoksen ja siirtyy uuteen paikkaan Iskelmälavan viereen. VIP-alueella on uusi, kaksikerroksinen VIP-terassi sekä erillinen ruokailualue. Alueelle on esteetön pääsy ja sieltä on näkyvyys Iskelmälavalle. VIP:in sisältö menuineen on esillä verkkosivuilla www.iskelmafestivaali.fi.
Uudistuksen myötä katsomoravintola Riemu aukeaa kokonaisuudessaan festariyleisön käyttöön.
Iskelmän oma lähetysvaunu siirtyy lavan toiselle reunalle raportoimaan tunnelmaa. 

Saapuminen on nyt helpompaa kuin koskaan
Iskelmä Festivaaleille on järjestetty entistä paremmat bussimahdollisuudet. Päivämatkalaisille on luvassa uusi bussiterminaali aivan pääporttien läheisyydessä, johon esimerkiksi Jyväskylästä ja Tampereelta tulevat linja-autot jättävät asiakkaat. Paluukyyti odottaa samalla paikalla festivaalipäivän päätteeksi kotiin lähteviä asiakkaita. Bussikuljetukset: http://matkatoysa.fi/kotimaan-matkat/Iskelma-festivaali-himos-27-6–29-6-2019f.

Vaikka tanssilava väistyy tänä vuonna bussiterminaalin tieltä, tanssit eivät lopu. Monon karaoke muuttuu karaoketansseiksi ja ohjatut tanssikurssit siirtyvät Himos Areenalle.

Majoittautuminen Iskelmillä
Himoksen alueen mökki- ja hotellimajoitus myydään yleensä jo vuotta aiemmin loppuun. Myös karavaanipaikat on tällä hetkellä loppuunvarattu. Helpotusta majoituskapasiteettiin tuovat kahden hengen pop-up -tyyliset IskelmäBOXi-majoitukset sekä leirintäalue, josta löytyy telttapaikkoja.

Iskelmä Festivaalin lipunmyynti käy aiempia vuosia vilkkaampana. Paikalle odotetaan ennätysyleisöä. Viime vuonna tapahtuma keräsi Himos Parkiin yhteensä 35 000 festivaalivierasta. 

Esiintyjät:
TO 27.6. Chisu, Eppu Normaali, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Vesala, Anssi Kela
PE 28.6. Antti Ketonen, Elastinen, Ellinoora, Ellips, Ismo Alanko, Juha Tapio, Kolmas Nainen, Pepe Willberg, Popeda
LA 29.6. Anna Puu, Apulanta, J. Karjalainen, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Neljä Ruusua, Vesterinen yhtyeineen, Raskasta Iskelmää, Ville Valo & Agents 

Himos Areena:
TO 27.6.: Samae Koskisen Korvalääke, Maustetytöt
PE 28.6.: Ilta, Paul Elias
LA 29.6.: Mikko Siltala & Pauliina Puurila & Thank God it’s AamuKlubi Band, Vilma Alina 

Liput:
3 PV 139e
3 PV VIP 320e
2 PV 119e
2 PV VIP 235e
1 PV 89e
1 PV VIP 149e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Majoitus:
Himos keskusvaraamo 020 711 9200

Ikäraja: K-18 

Kuvia: http://www.iskelmafestivaali.fi/media

www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit

Lisätiedot:
Nelonen Media Live, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen, 040 138 3124, anniina.havukainen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live, Promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, Tiedottaja Taija Holm, 040 748 3435, taija.holm@propromotion.fi

-->