Likkojen Lenkillä seikkaillaan Tampereella

Likkojen Lenkillä seikkaillaan Tampereella

• Rock the City -kaupunkiseikkailu tuo vaihtoehdon perinteiselle lenkille
• Seikkailun ja lenkkien lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntaa – päivän voi tuunata itse

Vuotuinen Likkojen Lenkki -sporttitapahtuma näkyy Tampereen katukuvassa lauantaina 18.5.2019. Lenkin startti ja tapahtuman ydin sijoittuvat Ratinanniemen Festivaalipuistoon, mutta suosittu Rock the City -pelisovelluksen ansiosta yhä useamman osallistujan reitti vie Tampereen keskustaan. Sovelluksen avulla kaupunkiin voi tutustua uudella tavalla, kun se sisältää tehtäviä eri lokaatioissa. 

”Lenkkipäivä on mahtava setti liikunnan riemua ja upeaa naisenergiaa ja mikä parasta, tapahtuma sopii kaikille naisille – olet sitten juoksija, kuntokävelijä tai kavereiden kanssa hauskaa pitämään tuleva Likka. Tapahtuman viisi eri liikuntavaihtoehtoa antaa mahdollisuuden tuunata päivästä juuri omanlaisensa!”, muistuttaa Niina Seppänen.

Perinteiset lenkkireitit suuntautuvat Ratinasta Pyynikille. Tapahtuman ytimessä, Ratinanniemessä on luvassa rentoa yhdessäoloa, kotimaisten artistien keikkoja, ruoka- ja juomapisteitä, ryhmäliikuntaa sekä yhteistyökumppaneiden tutustumispisteitä. 

Lenkin esiintyjät
Likkojen Lenkki on tullut tunnetuksi myös tunnetuista esiintyjistään. Maalin jälkeen lenkkipäivää viihdyttävät Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys ja Anssi Kela. Likat lenkille virittää syksyllä Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähtävän Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys-bändi. Kyseessä on heidän ensimmäinen live-esiintyminen suurelle yleisölle. 

Likkojen Lenkki täytti viime vuonna 30 vuotta. Tapahtuma kerää vuosittain paikalle tuhansia naisia Pirkanmaalta ja sen ulkopuolelta. Tapahtuma siirtyi Pyynikin urheilukentän tekonurmiremontin vuoksi Ratinanniemen festivaalipuistoon. 

Liput:
49e/kpl (ennakkohinta, voimassa 16.5. saakka)
22e/kpl lapset 7-15v.
32e/kpl eläkeläiset

Lipunmyynti: https://likkojenlenkki.tapahtumiin.fi/fi/

Medialle: http://www.likkojenlenkki.fi/yhteystiedot/media/

www.likkojenlenkki.fi/
www.facebook.com/likkojenlenkki/
www.instagram.com/likkojenlenkki
@likkojenlenkki #likkojenlenkki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
TUOTANTO Tapahtumatuotanto Voltti Oy, Niina Seppänen, 040 580 7971, niina@tapahtumatuotantovoltti.fi
TIEDOTUS ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi 

-->