Iskelmäparatiisi Ikaalisissa: Suosituimmat viihdyttäjät Kyrösjärven idyllissä

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa: Suosituimmat viihdyttäjät Kyrösjärven idyllissä

* Lavalla nähdään Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Matti & Teppo, Popeda, Laura Voutilainen ja Neljänsuora

IskelmäParatiisi tuo iskelmäkansan tunnelmalliseen Mainingin ympäristöön 10.–11.6.2016.
Ikaalisten Kylpylän piha-alue muuttuu kesäiseksi keitaaksi telttoineen ja baarialueineen. Viikonlopun esiintyjät ovat Suomen suosituimpia iskelmätähtiä.

Festivaali huipentuu lauantaina 11.6. Jari Sillanpään konserttiin. Rakastettu viihdyttäjä vietti vastikään 20-vuotistaiteilijajuhlaa. Samana iltana lavalla nähdään myös Iskelmäkuningatar Paula Koivuniemi ja Suomen legendaarisin duo Matti & Teppo.

Perjantaina 10.6. iltaan puhkuu puhtia Popeda ikonisen nokkamiehensä Pate Mustajärven johdolla. Kannat saa nostaa kattoon myös Laura Voutilaisen ja Neljänsuoran tahdissa.
Perjantain uutuutena on VIP-lippu, jonka myötä festivaalikokemuksen voi nostaa aivan uudelle tasolle. Kyrösjärven rannalla, festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, sijaitsevassa idyllisessä VIP-tilassa on tarjolla buffet ruokajuomineen. Lisäksi VIPissä vierailee soolokeikalla Costello Hautamäki. Järjestäjä lupaa myös muuta erikoisohjelmaa.

Myös valtakunnallinen, Suomen suurimpiin karaokekilpailuihin lukeutuva IskelmäParatiisi-karaokekilpailu huipentuu festivaalilla kamppailtavaan finaaliin. Ravintola Violetassa ohjelma jatkuu yön pikkutunneille saakka.

Tapahtumaan on mahdollista ostaa paketteja, jotka sisältävät lipun festivaalille sekä majoituksen kahden hengen huoneissa Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä.

Viihtyisä ja viihdyttävä kesän starttitapahtuma juhlitaan nyt jo 14. kerran. Lipunmyynti tapahtumaan on käynnisssä Hotellimaailman ja Ticketmasterin sivuilla sekä Ikaalisten Kylpylän vastaanotossa.

Ikaalisten IskelmäParatiisi 2016
10.–11.6.2016, Ikaalisten Kylpylä, piha-alue

Liput:
Majoituspaketit: yhden yön yöpyminen (pe-la tai la-su) + yhden päivän lippu tapahtumaan: alkaen 107 EUR – Paikkoja rajoitetusti!

Festivaaliliput:
1 pvä toimituskuluineen alk. 43,50 EUR
2 pvä toimituskuluineen alk. 73,50 EUR

Perjantain VIP-paketti (sisältää ruokailun ja ruokajuomat, sisäänpääsyn festivaaleille, Costello Hautamäen yksityiskeikan ja yllätysohjelmaa) 120 EUR
Lipunmyynti:
Festivaaliliput myy ticketmaster.fi. Majoituspaketit Hotellimaailma.fi ja Ikaalisten kylpylä (03) 4511

www.iskelmaparatiisi.fi

#iskelmäparatiisi