Moonsorrow’n Jumalten Aika -levy ilmestyy 1.4.2016

Moonsorrow’n Jumalten Aika -levy ilmestyy 1.4.2016

Kotimaisen pakanametallin sanansaattaja Moonsorrow julkaisee seitsemännen studioalbuminsa 1.4.2016. ”Jumalten Aika” -levy ilmestyy kansainvälisen Century Media Recordsin suojissa.

”Albumilla kuuluu enemmän folk-vaikutteita kuin aiemmilla julkaisuillamme”, kertoo bändin kitaristi-kosketinsoittaja ja laulaja Henri Sorvali, ja jatkaa: ”Tällä kertaa ne on tosin punottu tiiviimmin osaksi yleissoundia. ’Jumalten Aika’ on kuin saalistava susi, joka iskee, kun sitä vähiten odottaa. Musiikissa kaikuvat pidäkkeettömät aggressiot, Pohjolan salaisuudet ja noituus. Se muistuttaa meitä jostain alkukantaisesta, joka ei poistu verestämme koskaan.”    

”Jumalten Aika” julkaistaan tupla-CD:nä, tupla-LP:nä ja digitaalisesti. Ennakkomyynti Euroopassa alkaa 4.3.2016 Century Media Recordsin nettikaupassa osoitteessa CMDistro.de.

Levyn julkaisua juhlitaan Helsingissä Virgin Oilissa 1.4.2016. Ennen virallisia julkaisukekkereitä bändi keikkailee Kiinassa, ja huhtikuussa vuorossa on laaja Euroopan-kiertue maanmiesten eli Korpiklaanin kanssa. Festivaalikesässä Moonsorrow’n voi kokea Tampere Metal Meetingissä 17.6.2016.
MOONSORROW LIVENÄ SUOMESSA:

1.4.2016 Virgin Oil, Helsinki – “Jumalten Aika” -julkaisukeikka
17.6.2016 Tampere Metal Meeting

 

MOONSORROW on:

Ville Sorvali – Bass & lead vocals
Henri Sorvali – Guitars, keyboards & vocals
Mitja Harvilahti – Guitars & vocals
Markus Eurén – Keyboards
Marko Tarvonen – Drums & vocals

 

MOONSORROW online:

www.moonsorrow.com

https://www.facebook.com/Moonsorrow-23474099648

https://twitter.com/moonsorrowband

 

Century Median nettikauppa:

www.cmdistro.de