Jenni Mustajärvelta uusi ”Joo joo joo!” -single!

Jenni Mustajärvelta uusi ”Joo joo joo!” -single!

* Debyyttialbumi ilmestyy 20.3.

Laulaja-lauluntekijä Jenni Mustajärvi julkaisee neljännen sinkun Joo joo joo!. Biisi on Jennin sanoitus ja tuottaja-kitaristi Olli Anttilan sävellys. Kuuntele biisi: http://open.spotify.com/track/1ke3VFiE7vGXhqBQj1bRV0

”Joo joo joo! on ehta bilebiisi. Se syntyi edellisistä poiketen sävellys edellä. Säkeistöissä kellutaan tunnelmissa, jossa mennyt viikonloppu on ollut hauskanpitoa ja koitetaan selviytyä seuraavaan – odottaen saman ilonpidon tietenkin jatkuvan”, Jenni kommentoi.

Pitkäsoittoa on odoteltu Jennin debyyttisinglestä alkaen ja julkaisupäivä on nyt vahvistunut perjantaille 20.3.2020. Levy on kaksikon Jenni Mustajärven ja Olli Anttilan käsialaa. Albumin julkaisee Live Rock Finland ja jakelee Playground Music.

Levyllä ovat mukana myös aiemmat sinkut Kaikki paikallaan, Terkut rivien välistä ja Mitä et nää, sitä ei oo.
”Suurin osa levyn biiseistä on rakennettu teksti edellä, ja onkin ollut aina pieni yllätys tekijöillekin, millaista henkeä ollaan päästy yksi kerrallaan luomaan. Levyllä kuljetaan tunnelmasta toiseen, elämän eri kulmia vilkuillen”, Jenni toteaa.

Edelliset sinkut ovat antaneet esimakua popahtavasta albumikokonaisuudesta. ”Sen kummemmin mihinkään laatikkoon itseämme laittaen, liikumme sulavasti suoraviivaisemmasta rockrytinästä herkempiin popahtaviin kappaleisiin”, Jenni avaa sisältöä.

Jenni Mustajärvi keikkailee duo-, trio- ja bändikokoonpanoilla.

Pressikuvia: https://www.propromotion.fi/asiakkaat/jenni-mustajarvi/

www.jennimustajarvi.fi
www.facebook.com/jennimustajarvimusic/
IG: jenni_mustajarvi

Lisätiedot:
JULKAISU Live Rock Finland / Playground Music Oy
MANAGEMENT ProPromotion Oy / Hype Productions
OHJELMAMYYNTI Tommi Liimatainen, tommi@hypeproductions.fi
MEDIATIEDOTUS Taija Holm, taija@propromotion.fi, 040 748 3435

-->