Wanaja Festivalin uudet artistit sekä päiväkohtainen ohjelma julki

Wanaja Festivalin uudet artistit sekä päiväkohtainen ohjelma julki

Wanaja Festivalin ohjelma tuo suomipopin ja -rockin suurimmat nimet Hämeenlinnaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Idyllisessä Linnanpuistossa perjantaista lauantaihin 3.-4.7. juhlittava festivaali julkaisee nyt Lauri Tähkän, Kaija Koon ja Teflon Brothersin rinnalle uusia artisteja. Tapahtuma on julkistanut verkkosivuillaan päiväkohtaisen ohjelman. 

Hämeenlinnan kutsuun ovat vastanneet keväällä halleja ja areenoita kiertävä JVG, Ikurin ikiliikkuja Popeda, kotimaisen rap-musiikin pioneeri Elastinen, pop-tähdettäret SANNI, Ellinoora ja Erin sekä lavaenergiaa pursuava rock-hittikone Apulanta. Wanajaan saapuvat myös reggae-yhtye Jukka Poika & Band, suomalaista sielunmaisemaa lauluissaan avaava, koko kansan tajuntaan iskenyt Arttu Wiskari, laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen ja yli 30 vuotta maatamme kiertänyt kantaaottava punk-rock -yhtye Klamydia.

VIP-menu on saanut inspiraation Linnan historiasta ja ympäristöstä
Tapahtuma-alueesta, -tunnelmasta ja esiintyjistä kiitelty Wanaja Festival on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Jo 17. kertaa järjestettävässä tapahtumassa vierailee liki 20 000 asiakasta.
Festivaalin VIP-aluetta on kehitetty kasvaneen kysynnän johdosta. VIP:stä löytyy katettua tilaa, istuimia ja pöytiä sekä VIP-palvelut, oma ravintola ja wc-tilat. VIP-asiakkaat saavat VIP-passit kaulanauhalla. Lisäksi heille on tarjolla omaa oheisohjelmaa ja räätälöity menu.
”Tänä vuonna VIP-menu on saanut inspiraatiota festivaalin ympäristöstä ja Hämeen Linnan historiasta”, kertoo tapahtuman tuottaja Jonna Myllykangas. Lisätietoa VIP:stä löytyy osoitteesta: www.wanajafestival.fi/vip.

Wanaja Festival on sallittu kaiken ikäisille. Vain ravintola-alueille ja VIP-alueelle on ikäraja 18 vuotta. Wanaja Festivaleille on myynnissä edullinen päiväkohtainen lastenlippu. Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä ja päiväkohtainen ohjelma julkaistu verkkosivuilla www.wanajafestival.fi. 

WANAJA FESTIVAL 3.-4.7.2020
Linnanpuisto, Hämeenlinna

Esiintyjät: JVG, Apulanta, Lauri Tähkä, Popeda, SANNI, Kaija Koo, Elastinen, Erin, Arttu Wiskari, Klamydia, Ellinoora, J. Karjalainen, Teflon Brothers, Jukka Poika & Band

Liput:
2 pv (pe-la) 119e
2 pv (pe-la) VIP 175e
1 pv 69e
1 pv VIP 110e
Lastenlippu 1pv 11,50e
Lastenliput 3-10 -vuotiaille. 2 -vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät tapahtuma-alueelle veloituksetta maksavan huoltajan seurassa. 

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

www.wanajafestival.fi
www.facebook.com/WanajaFestival

@Wanajafestival #wanajafestival

-->