Riku Nieminen ja Juice Originals nähdään 10 konserttisalissa maalis-huhtikuussa

Riku Nieminen ja Juice Originals nähdään 10 konserttisalissa maalis-huhtikuussa


Kuva: Nina Sivén / Sellosali

Juice-elokuvan päätähdelle Riku Niemiselle avautui elokuvan myötä uusi ura. Kertaluontoiseksi ajateltu solistin rooli elokuvan ensi-iltajuhlia varten kasatussa, Juicen alkuperäiskokoonpanojen soittajista koostuvassa, Juice Originals -yhtyeessä poikikin jatkoa.
Ensi-iltakeikat joulukuussa 2018 saivat ennennäkemättömän suosion ja Juice Originals solistinaan Nieminen nähtiin livenä uudelleen, viime syksynä konserttisaleissa. Täysien salien ja lukuisten yleisöpyyntöjen johdosta kokoonpano matkaa myös tänä keväänä läpi Suomen. Yhtye esiintyy yhteensä 10 eri paikkakunnalla startaten 4.3. Jyväskylästä Ylivieskan, Oulun, Seinäjoen, Tampereen, Helsingin, Mikkelin, Kuopion ja Kajaanin kautta päätyen 24.4. Poriin.

”Ilo ja kunnia saada jatkaa keikkoja näin huikean kokoonpanon kanssa, päästä uusille lavoille ja vieläpä yleisön pyynnöstä. Mitä sitä kiertelemään: olen etuoikeutettu onnenmyyrä!”, kommentoi Riku Nieminen.

Iltojen aikana kuullaan legendaarisia kappaleita kuten ”Viidestoista yö”, “Syksyn sävel”, ”Kaksoiselämää”, “Luonas kai olla saan”, ”Musta aurinko nousee” ja ”Rakkauden ammattilainen”. Mukaan on syksyn kiertueen jälkeen tullut myös uusia biisejä ja visuaalista materiaalia.

”Syksyn kiertue oli liki loppuunmyyty ja se yllätti meidät kaikki. Tulevankin kiertueen liput liikkuvat vauhdilla. Helsingin Savoyn konsertti on jo myyty loppuun. Muille keikoille on vielä tällä hetkellä lippuja jäljellä. Kannattaa varata paikat ajoissa jos mielii mukaan. Illat ovat olleet tunteiden laajaa skaalaa, ilosta kyyneliin – elämys on taattu”, vinkkaa kiertueen tuottaja Taija Holm.

Syksyn kiertueella äänitetty ”Parasta livenä” -livelevy julkaistaan perjantaina 6.3. Levyn julkaisee Ainoa Production. Taltiointia on myynnissä keikoilla julkaisupäivästä alkaen.

Juice Originals koostuu Juice Leskisen eri yhtyeissä vaikuttaneista soittajista solistinaan Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. Lavalla nähdään Tikanmäen ja Niemisen lisäksi Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki.

Juice Originals 2020 -konserttisalikiertue
4.3. Jyväskylä, Paviljonki
5.3. Ylivieska, Akustiikka
6.3. Oulu, Madetojan sali
7.3. Seinäjoki, Seinäjokisali
28.3. Tampere, Tampere-talo
2.4. Helsinki, Savoy-teatteri LOPPUUNMYYTY!
3.4. Mikkeli, Mikaeli
4.4. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
5.4. Kajaani, Kaukametsä
24.4. Pori, Promenadikeskus

Liput: 42,50e/kpl

Lipunmyynti:
www.lippu.fi
www.ticketmaster.fi
Seinäjoella Lippupisteen ohjella lippuja myy Musiikki Järvenpää, Alvar Aallon katu 1.

Ikäraja: S 

www.juiceoriginals.fi

Lisätiedot:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->