Jenni Mustajärvi ’Komeetta’ – biisi on uuden tuottajayhteistyön tulos

Jenni Mustajärvi ’Komeetta’ – biisi on uuden tuottajayhteistyön tulos

jenni_mustajarvi_lowres.jpg
Kuvaaja: Sanni Saarenmaa

Laulaja-lauluntekijä Jenni Mustajärvi julkaisee ’Komeetta’-biisin tänään perjantaina 19.11. Kyseessä on yhteistyö uuden tuottajan Christianin (Irina, Lovex, Pate Mustajärvi) kanssa. Kappaleen viimeistelystä on vastannut miksaaja Jesse Vainio (Sunrise Avenue, Sarah Brightman, Apocalyptica, Samu Haber, Happoradio). Komeetta-biisillä Jenni ottaa uuden askeleen kohti popimpaa mainstream-rockia. 

Kuuntele biisi tästä!

”Christianin kanssa työskentely oli tehokasta ja mutkatonta. Yhteistyön aloittaminen uuden ihmisen kanssa on aina eräänlainen seikkailu. Ilmoilla piilee vaara, että ei saa mitään aikaiseksi, visiot eroavat liikaa tai ei vain synkkaa. Hienosti saimme palaset loksahtamaan kohdilleen ja yhdistettyä allekirjoittaneen suuret linjat sekä haahuilu toisen tiukkaan työskentelyyn”, Jenni summaa.

Komeetta-biisissä ollaan isojen asioiden äärellä, pohdiskellaan koko elämän merkitystä, kannetaan huolta läheisestä. Toisaalta biisin sanoma voi olla myös vuoropuhelu peilikuvan kanssa. 

”Ihmiset vetävät itsensä nykyään helposti piippuun. Miksi? Eletään hirvittävässä paineessa eikä huomata kuunnella kehon viestejä, että nyt menee liian lujaa. Se on itseään ruokkiva kierre, joka imaisee helposti pimeään. Sille on toisinaan vaikea laittaa stoppi, kunnes joku muu suurempi voima tulee ja pysäyttää sen”, Jenni avaa biisin sisältöä. 

Jenni Mustajärvi julkaisi albumin keväällä 2020. Nyt luvassa on uutta musiikkia ja kokopitkä toinen albumi vuonna 2022. Jenni keikkailee duona ja bändin kera. 

Komeetta-biisistä tehty video julkaistaan Youtubessa tänään perjantaina 19.11. klo 20.00. Videon on ohjannut Joona Mäki, Huuru Media. 

Pressikuvat: https://www.dropbox.com/sh/qcv4isaebl2rq19/AAAHsYXxcJOtOCQ3iTD0AHEZa?dl=0

www.jennimustajarvi.fi/
www.facebook.com/jennimustajarvimusic/
@jenni_mustajarvi

-->