Tammerfestin ensimmäiset esiintyjät julki – festivaali yhteistyöhön Sidosteen kanssa

Tammerfestin ensimmäiset esiintyjät julki – festivaali yhteistyöhön Sidosteen kanssa


Kuva: Julius Konttinen

Yksi maamme suosituimmista kaupunkifestivaaleista Tammerfest juhlitaan jälleen heinäkuussa. Torstaista lauantaihin 21.-23.7.2022 koetaan unohtumattomia hetkiä koko Ratinanniemen festivaalipuiston täydeltä, kun alue täyttyy musiikista, yleisöstä ja festaritunnelmasta. Tammerfestin esiintymisslotit on täytetty tuttuun tapaan kotimaan kovimmilla nimillä. 

Lavalle nousee uransa aikana kuusi studioalbumia julkaissut, ja jättihittejä kuten Asfaltti polttaa, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt, tehtaillut Tehosekoitin. Yhtyeen kappaleista moni on yltänyt striimauspalveluissa platinarajaan. Yhtyeen paluun hetki on pysytellyt lähtötelineissä vallitsevan tilanteen vuoksi jo liki kahden vuoden ajan, mutta viimein päästään tositoimiin. Bändi on paljastanut, että kesän lavashow tulee olemaan mittava, ja lupaa, että ”ensi kesänä purskahtaa”

Festivaaleilla nähdään myös lukuisista radiohiteistään sekä livekarismastaan tunnettu Lauri Tähkä, suomirockin kivijalka, vuosittain Tammerfestin yksi odotetuimmista esiintyjistä Popeda, Terveisin Doris -hitillä radiolistoilla juhliva Mariska ja tamperelainen Uniklubi, jonka Bailaten koko elämä -biisiä on kuunneltu Spotifyssa liki 2 miljoonaa kertaa. Mittava lista artistijulkistuksia on luvassa alkuvuodesta 2022. 

”Tammerfestin kehittäminen ja pitkäjänteinen työ näkyy nyt tapahtuman kiinnostavuuden räjähdysmäisellä kasvulla. Tammerfestin VIP-liput ja osa muistakin lipputyypeistä on ollut useana vuonna jo hyvissä ajoin ennakkoon loppuunmyyty. Ohjelma on perinteiseen tapaan timanttia ja asiakkaat jo tietävät odottaa hyvää. Nyt vuoden loppuun asti myytävien early bird -hintaisten lippujen kanssa kannattaakin olla ajoissa liikkeellä”, vinkkaa tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

Tapahtuman kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippujen Early Bird -myynti on käynnissä vuoden loppuun saakka Lippupisteessä ja Tiketissä. Tapahtuman VIP-liput on myyty vuosittain loppuun.

Tammerfest mukana Ratinan kauppakeskuksen joulunavauksessa – Sidosteen Tammerfest-sukkia pukinkonttiin lipunostaneille
Tammerfest on mukana Ratinan kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla koko perheen joulunavauksessa lauantaina 20.11.2021. Ostamalla festivaaliliput early bird -hintaan Ratinan myyntipisteeltä, saa ostaja kaupanpäällisenä festarin nimikkosukat, joita on tällä hetkellä saatavilla vain tässä tilaisuudessa. Yhteistyö Sidosteen kanssa tuo kaksi alueellisesti merkittävää tamperelaista brändiä yhteen ja yhteistyöstä kerrotaan lisää kevään aikana. 

Liput:
Early Bird -hinnat 31.12.2021 asti
Festarilippu 3 päivää 115 € 
VIP 3 päivää  275 € 
Ratinanniemen Festivaalialue on ikärajaton. Alle 12-vuotiaat alueelle vain huoltajan seurassa. Lasten liput tulevat myyntiin myöhemmin. VIP-liput ja alueen anniskelualueet K-18. 

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Kuvia median käyttöön: http://tammerfest.fi/info/media/

www.tammerfest.fi/
www.facebook.com/Tammerfest/
@Tammerfest #tammerfest

-->