Joensuun kaupunki etsii uusia tapahtumia – ideakilpailun pääpotti 20 000 euroa

Joensuun kaupunki etsii uusia tapahtumia – ideakilpailun pääpotti 20 000 euroa

Joensuun kaupunki etsii alueelleen uusia tapahtumia vuodelle 2019. Niiden löytämiseksi on avattu tapahtumaideakilpailu osoitteessa www.joensuuevents.fi/timantti.

Pääpalkintona on 20 000 euroa, joka tulee käyttää tapahtuman toteutukseen. Kilpailu on tarkoitettu alueellisille ja valtakunnallisille tapahtumajärjestäjille.

”Kisaan voi osallistua yritys, järjestö tai mikä organisaatio tahansa, jolla on timanttinen ja konkreettinen uusi tapahtuma alueellemme”, kertoo Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen ja Timantti-tapahtumaideakilpailun koordinaattori Niina Väyrynen.

”Etsimme timanttisia uusia ideoita ja keskeisessä roolissa kilpailussa on tapahtumien toteutettavuus. Tapahtuman toteutusta Joensuussa olemme valmiita tukemaan”, lisää Väyrynen.

Tapahtumaideoiden arviointiperusteina ovat idean toteutettavuus, uutuusarvo, kannattavuus ja mahdollinen jatkuvuus sekä valtakunnallisuus. Raadin muodostavat Matti Vuojärvi (Pohjois-Karjalan kauppakamari), Janna Puumalainen (Joensuun kaupunki), Markku Pyykkönen (Joensuun kaupunki), Tarja Kupiainen (Karelia-ammattikorkeakoulu), Jaani Holma (Josek Oy/Business Joensuu), Niina Hattunen (Joensuun Popmuusikot ry), Tomi-Pekka Riihivuori (Kontiolahden Urheilijat ry), Riku Tapio (Joensuun yrittäjät) ja Mikko Hautasaari (PKO). 

”Timantti-tapahtumaideakisalla haluamme löytää tapahtumia, jotka keräävät Joensuun seudulle kävijöitä mahdollisesti muualtakin päin Suomea”, taustoittaa Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Timantti-tapahtumaideakilpailun toteuttaa Joensuun kaupungin Elinvoimaa tapahtumista -hanke. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.joensuuevents.fi/timantti. Kilpailuaika päättyy 3.2.2019 ja voittaja julkistetaan 28.2.2019.

Lisätiedot:
Niina Väyrynen, 050 515 0573, niina.vayrynen@joensuu.fi

-->