Kutsu: Villiä Hurjempi Pohjola -komedian ensi-ilta to 7.2.2019

Kutsu: Villiä Hurjempi Pohjola -komedian ensi-ilta to 7.2.2019

Olet median edustajana lämpimästi tervetullut Villiä Hurjempi Pohjola -komedian kutsuvierasensi-iltaan Aleksanterin teatteriin (Bulevardi 23-27, Helsinki) to 7.2.2019. Esitys alkaa klo 19.00 ja kestää n. 2h sisältäen väliajan.

Ilmoittauduthan ensi-iltaan pe 1.2 mennessä: taija@propromotion.fi

Suomen Komediateatterin käsikirjoituskilpailun voittajateos Villiä hurjempi pohjola on alkukevään viihdyttävin ja villein komedia! Näyttämöllä nähdään monipuolinen ja hauska joukko alan ammattilaisia: Ria Kataja, Janne Kataja, Minna Kivelä, Iikka Forss, Tom Petäjä ja Taneli Läykki. Näytelmän on käsikirjoittanut Ville Nummenpää ja ohjannut Sami Hokkanen. 

”Ville Nummenpään teksti on tyylipuhdas komedia. Käsikirjoitus nauratti ääneen. Tekstissä kuuluu Monty Pythonin kaikuja ja Kummelin pöhkösuomen yli hilseen menevää havinaa. Käsikirjoituksesta näkyi, että kirjailija tuntee komediakirjoittamisen perinteitä”, tuomaristo kertoo.

Villiä Hurjempi Pohjola porautuu huumorikeskuksen ytimeen ja tiivistää hullun kansamme historiikin hundraårenit alle kahteen tuntiin. Kotimatkan naurut saat kaupan päälle!”, avaa sisältöä ohjaaja Sami Hokkanen.

Lämpimästi tervetuloa naurun äärelle! 

Lisätiedot:
Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->